Skip to main content

Digital Activities in the Welfare SectorLaajuus (5 cr)

Course unit code: YAMK104

General information


Credits
5 cr
Teaching language
Finnish
Institution
Peppi
Responsible person
Marika Kunnari

Objective

Opiskelija osaa selittää ja arvioida digitaalisen viestinnän eri variaatioita. Opiskelija osaa selittää sähköisten hyvinvointipalvelujen ekosysteemejä ja ymmärtää niiden roolin hyvinvointipalveluissa. Opiskelija ymmärtää saavutettavuusvaatimusten merkityksen digitaalisten hyvinvointipalvelujen kehittämisessä ja osaa suunnitella vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja kansainvälisyys huomioiden.
Opiskelija osaa tunnistaa digitalisaation mahdollisuuksia hyvinvointialan toimintojen kehittämisessä ja selittää kehittämisen taustalla olevia keskeisiä strategioita. Opiskelija osaa tulkita ja hyödyntää data-analytiikkaa ja strategioita oman vastuualueensa kehittämisessä.

Content

- Digitaalinen viestintä
- Sähköisten hyvinvointipalvelujen ekosysteemit
- Saavutettavuusvaatimukset digitaalisten hyvinvointipalvelujen kehittämisessä
- Toimintojen digitaalinen kehittäminen vs. digitaalisten toimintojen kehittäminen hyvinvointipalveluissa
- Sosiaali- ja terveysalan digitalisaation keskeisiä strategioita

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tyydyttävä (1-2)
Opiskelija käyttää digitaalisen viestinnän käsitteitä sujuvasti ja systemaattisesti. Hän tunnistaa luotettavia kansallisia ja kansainvälisiä tutkimus- ja lähdeaineistoja sekä käyttää niitä tarkoituksenmukaisesti tunnustaen muiden tekemän työn arvon. Opiskelija toimii tutkimuseettisiä periaatteita noudattaen. Opiskelija perustelee toimintaansa ja soveltaa substanssin tietoperustaansa ja uusia ratkaisuja kehittämisen tukena.

Assessment criteria, good (3)

Hyvä (3-4)
Opiskelija käyttää ja selittää digitaalisen viestinnän käsitteistöä tarkoituksenmukaisesti ja monipuolisesti. Hän arvioi alansa tutkimus- ja lähdeaineistojen luotettavuutta käyttäen niin kansallisia kuin kansainvälisiä lähteitä monipuolisesti ja johdonmukaisesti. Opiskelija toimii hyvän tieteellisen käytännön periaatteiden mukaisesti ja osaa arvioida osaamistaan realistisesti. Hän toimii eettisiä
periaatteita noudattaen. Opiskelija tunnistaa digitaalisuuteen liittyviä ilmiöitä, löytää ratkaisuja ja perustelee johtopäätöksiä monipuolisesti substanssin tietoperustaan nojautuen.

Assessment criteria, excellent (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija hallitsee digitaalisen viestinnän käsitteistöä osoittaen ymmärtäneensä syvällisesti käsitteiden väliset suhteet. Hän arvioi kriittisesti alansa tutkimus- ja lähdeaineistojen luotettavuutta sekä soveltaa kansallisia ja kansainvälisiä aineistoja monipuolisesti perustellen niiden käyttöä asiantuntevasti. Hänen toimintansa on eettiset periaatteet huomioon ottavaa ja vastuullista noudattaen hyvän tieteellisen käytännön periaatteita. Opiskelija osaa ennakoida ratkaisuja, joissa hän soveltaa ja yhdistää tietoperustaa ja analyyttisiä menetelmiä. Opiskelijalla on laaja-alaiset ja syvät tiedot substanssin tietoperustasta ja hän kykenee soveltamaan sitä luovasti myös kansainvälisesti.

Further information

Opintojakso luetaan Hyvinvointianalyytikon pätevyyden sisältämiin opintoihin.

Go back to top of page