RavitsemispalvelutLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: R801MRPOJ
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
- Korkeakoulu
- Peppi
Osaamistavoitteet
Opiskelija tietää ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä.
Sisältö
- Ravintola työympäristönä
- Asiakaspalvelu ravintolassa
- Tarjoilun peruskäsitteet ja kattaminen
- Tarjoilun kulku ja tarjoilutavat Juomat ja niiden tarjoilu ruokaravintolassa
- Vakioateriat ja niiden tarjoilu
- Ruokatietouden peruskäsitteet
- Ruokien valmistustavat
- Keskeiset juomat ja niiden valmistus
- Lähiruoka
Esitietovaatimukset
NULL
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä välttävästi/heikosti.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä hyvin/kiitettävästi.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä erinomaisesti