Skip to main content

Expertise in Food Export (30cr)

Code: R601ML51-3001

General information


Enrollment
16.10.2020 - 14.11.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
15.11.2020 - 30.04.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
30 cr
Local portion
25 cr
Virtual portion
5 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Natural Resources, Agronomist
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Agriculture and Rural Industries
Teachers
Marru Kraft
Anne-Mari Väisänen
Teacher in charge
Anne-Mari Väisänen
Course
R601ML51

Evaluation scale

H-5

Objective

Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30 op) antaa hyvän pohjan toimia erilaisissa vientitehtävissä elintarvikealan yrityksissä. Kurssi tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia työelämään ja kurssilla toteutetaan yhdelle elintarvikeyritykselle kehittämistehtävä jostakin moduulien teemasta.

Execution methods

Verkko-opinnot ajalla 12.11.2020-6.5.2021.

Accomplishment methods

Kokonaan etänä toteutettava monimuotokoulutus. Järjestettävissä webinaareissa on läsnäolopakko.
Kaikki koulutuksen tehtävät tulee olla suoritettuna 9.4.2021 mennessä.

Content

Monimuotokoulutus koostuu kuudesta moduulista, jotka tarjoavat kattavasti tietoja viennin eri osa-alueista.
1. Tulevaisuuden ennakointi. Pohjatietoa elintarvikealasta. (12.–13.11.2020)
2. Liiketoiminnan perusteita. Vientitoiminnot. (3.–4.12.2020)
3. Henkilökohtainen myyntiosaaminen. (14.–15.1.2021)
4. Asiakaslähtöinen tuotteistaminen. Kohdemarkkinat. 11.–12.2.2021
5. Markkinointi sis. mm. digitaalinen markkinointi ja markkinointiviestintä (18.–19.3.2021)
6. Sopimusoikeus. Logistiikka. (8.–9.4.2021)
7. Päätöspäivä (6.5.2021)

Location and time

Syksy 2020-Kevät 2021

Teaching methods

Verkko-opinnot

Assessment criteria, satisfactory (1)

Opiskelijoiden tulee osallistua aktiivisesti koulutuspäiviin (läsnäolopakko) ja he täydentävät ja syventävät osaamistaan tekemällä moduulien aiheisiin liittyviä yrityslähtöisiä kehitys- ja kartoitustehtäviä.

Go back to top of page