Skip to main content

Expertise in Food Export (30cr)

Course unit code: R601ML51

General information


Credits
30 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30 op) antaa hyvän pohjan toimia erilaisissa vientitehtävissä elintarvikealan yrityksissä. Kurssi tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia työelämään ja kurssilla toteutetaan yhdelle elintarvikeyritykselle kehittämistehtävä jostakin moduulien teemasta.

Content

Monimuotokoulutus koostuu kuudesta moduulista, jotka tarjoavat kattavasti tietoja viennin eri osa-alueista.
1. Tulevaisuuden ennakointi. Pohjatietoa elintarvikealasta. (12.–13.11.2020)
2. Liiketoiminnan perusteita. Vientitoiminnot. (3.–4.12.2020)
3. Henkilökohtainen myyntiosaaminen. (14.–15.1.2021)
4. Asiakaslähtöinen tuotteistaminen. Kohdemarkkinat. 11.–12.2.2021
5. Markkinointi sis. mm. digitaalinen markkinointi ja markkinointiviestintä (18.–19.3.2021)
6. Sopimusoikeus. Logistiikka. (8.–9.4.2021)
7. Päätöspäivä (6.5.2021)

Assessment criteria, satisfactory (1)

Opiskelijoiden tulee osallistua aktiivisesti koulutuspäiviin (läsnäolopakko) ja he täydentävät ja syventävät osaamistaan tekemällä moduulien aiheisiin liittyviä yrityslähtöisiä kehitys- ja kartoitustehtäviä.

Materials

Kurssin webinaarien materiaali ja tehtävät löytyvät Moodle-alustalta.

Further information

Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30 op) on Elintarvikeviennin osaaminen kasvuun –hankkeen järjestämä pilottikoulutus. Hanketta toteuttavat Haaga-Helia sekä Kaakkois-Suomen, Oulun ja Lapin ammattikorkeakoulut. Hanke saa Maa- ja metsätalousministeriön osarahoitusta.

Execution methods

Verkko-opinnot ajalla 12.11.2020-6.5.2021.

Accomplishment methods

Kokonaan etänä toteutettava monimuotokoulutus. Järjestettävissä webinaareissa on läsnäolopakko.
Kaikki koulutuksen tehtävät tulee olla suoritettuna 9.4.2021 mennessä.

Go back to top of page