Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30op)

Opintojakson tunnus: R601ML51

Opintojakson perustiedot


Laajuus
30 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30 op) antaa hyvän pohjan toimia erilaisissa vientitehtävissä elintarvikealan yrityksissä. Kurssi tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia työelämään ja kurssilla toteutetaan yhdelle elintarvikeyritykselle kehittämistehtävä jostakin moduulien teemasta.

Sisältö

Monimuotokoulutus koostuu kuudesta moduulista, jotka tarjoavat kattavasti tietoja viennin eri osa-alueista.
1. Tulevaisuuden ennakointi. Pohjatietoa elintarvikealasta. (12.–13.11.2020)
2. Liiketoiminnan perusteita. Vientitoiminnot. (3.–4.12.2020)
3. Henkilökohtainen myyntiosaaminen. (14.–15.1.2021)
4. Asiakaslähtöinen tuotteistaminen. Kohdemarkkinat. 11.–12.2.2021
5. Markkinointi sis. mm. digitaalinen markkinointi ja markkinointiviestintä (18.–19.3.2021)
6. Sopimusoikeus. Logistiikka. (8.–9.4.2021)
7. Päätöspäivä (6.5.2021)

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelijoiden tulee osallistua aktiivisesti koulutuspäiviin (läsnäolopakko) ja he täydentävät ja syventävät osaamistaan tekemällä moduulien aiheisiin liittyviä yrityslähtöisiä kehitys- ja kartoitustehtäviä.

Oppimateriaalit

Kurssin webinaarien materiaali ja tehtävät löytyvät Moodle-alustalta.

Lisätiedot

Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30 op) on Elintarvikeviennin osaaminen kasvuun –hankkeen järjestämä pilottikoulutus. Hanketta toteuttavat Haaga-Helia sekä Kaakkois-Suomen, Oulun ja Lapin ammattikorkeakoulut. Hanke saa Maa- ja metsätalousministeriön osarahoitusta.

Toteutustavat

Verkko-opinnot ajalla 12.11.2020-6.5.2021.

Suoritustavat

Kokonaan etänä toteutettava monimuotokoulutus. Järjestettävissä webinaareissa on läsnäolopakko.
Kaikki koulutuksen tehtävät tulee olla suoritettuna 9.4.2021 mennessä.

Siirry alkuun