Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30op)

Toteutuksen tunnus: R601ML51-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.10.2020 - 14.11.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.11.2020 - 30.04.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
30 op
Lähiosuus
25 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Agrologikoulutus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 60
Koulutus
Maaseutuelinkeinojen koulutus
Opettajat
Marru Kraft
Anne-Mari Väisänen
Vastuuopettaja
Anne-Mari Väisänen
Opintojakso
R601ML51

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30 op) antaa hyvän pohjan toimia erilaisissa vientitehtävissä elintarvikealan yrityksissä. Kurssi tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia työelämään ja kurssilla toteutetaan yhdelle elintarvikeyritykselle kehittämistehtävä jostakin moduulien teemasta.

Toteutustavat

Verkko-opinnot ajalla 12.11.2020-6.5.2021.

Suoritustavat

Kokonaan etänä toteutettava monimuotokoulutus. Järjestettävissä webinaareissa on läsnäolopakko.
Kaikki koulutuksen tehtävät tulee olla suoritettuna 9.4.2021 mennessä.

Sisältö

Monimuotokoulutus koostuu kuudesta moduulista, jotka tarjoavat kattavasti tietoja viennin eri osa-alueista.
1. Tulevaisuuden ennakointi. Pohjatietoa elintarvikealasta. (12.–13.11.2020)
2. Liiketoiminnan perusteita. Vientitoiminnot. (3.–4.12.2020)
3. Henkilökohtainen myyntiosaaminen. (14.–15.1.2021)
4. Asiakaslähtöinen tuotteistaminen. Kohdemarkkinat. 11.–12.2.2021
5. Markkinointi sis. mm. digitaalinen markkinointi ja markkinointiviestintä (18.–19.3.2021)
6. Sopimusoikeus. Logistiikka. (8.–9.4.2021)
7. Päätöspäivä (6.5.2021)

Aika ja paikka

Syksy 2020-Kevät 2021

Opetusmenetelmät

Verkko-opinnot

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelijoiden tulee osallistua aktiivisesti koulutuspäiviin (läsnäolopakko) ja he täydentävät ja syventävät osaamistaan tekemällä moduulien aiheisiin liittyviä yrityslähtöisiä kehitys- ja kartoitustehtäviä.

Siirry alkuun