Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30op)
Toteutuksen tunnus: R601ML51-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.10.2020 - 14.11.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 15.11.2020 - 30.04.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 30 op
- Lähiosuus
- 25 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Agrologikoulutus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 60
- Koulutus
- Maaseutuelinkeinojen koulutus
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Elintarvikeviennin osaamiskoulutus (30 op) antaa hyvän pohjan toimia erilaisissa vientitehtävissä elintarvikealan yrityksissä. Kurssi tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia työelämään ja kurssilla toteutetaan yhdelle elintarvikeyritykselle kehittämistehtävä jostakin moduulien teemasta.
Toteutustavat
Verkko-opinnot ajalla 12.11.2020-6.5.2021.
Suoritustavat
Kokonaan etänä toteutettava monimuotokoulutus. Järjestettävissä webinaareissa on läsnäolopakko.
Kaikki koulutuksen tehtävät tulee olla suoritettuna 9.4.2021 mennessä.
Sisältö
Monimuotokoulutus koostuu kuudesta moduulista, jotka tarjoavat kattavasti tietoja viennin eri osa-alueista.
1. Tulevaisuuden ennakointi. Pohjatietoa elintarvikealasta. (12.–13.11.2020)
2. Liiketoiminnan perusteita. Vientitoiminnot. (3.–4.12.2020)
3. Henkilökohtainen myyntiosaaminen. (14.–15.1.2021)
4. Asiakaslähtöinen tuotteistaminen. Kohdemarkkinat. 11.–12.2.2021
5. Markkinointi sis. mm. digitaalinen markkinointi ja markkinointiviestintä (18.–19.3.2021)
6. Sopimusoikeus. Logistiikka. (8.–9.4.2021)
7. Päätöspäivä (6.5.2021)
Aika ja paikka
Syksy 2020-Kevät 2021
Opetusmenetelmät
Verkko-opinnot
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelijoiden tulee osallistua aktiivisesti koulutuspäiviin (läsnäolopakko) ja he täydentävät ja syventävät osaamistaan tekemällä moduulien aiheisiin liittyviä yrityslähtöisiä kehitys- ja kartoitustehtäviä.