Siirry suoraan sisältöön

POISTETTU: ElintarvikeprosessitLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: C-10088-TL00CC85

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi
Korkeakoulu
Itä-Suomen yliopisto

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuasi: • ymmärrät eri elintarvikeryhmien prosessit erityisesti elintarviketeollisuuden mittakaavassa • osaat arvioida erilaisia elintarvikeprosesseja elintarviketurvallisuuden kannalta • osaat arvioida elintarvikeprosessien vaikutusta lopputuotteiden ravitsemukselliseen laatuun • osaat perustella fermentaatiotekniikan hyödyt elintarvikeprosesseissa • osaat arvioida eri elintarvikeryhmille soveltuvia pakkausmateriaaleja Geneeriset taidot: Kestävyys ja vastuullisuus Kriittinen ajattelu Oman asiantuntijuuden tunnistaminen ja kehittäminen

Sisältö

Maitovalmisteiden prosessit. Liha- ja kalavalmisteiden prosessit. Vaihtoehtoisten proteiininlähteiden prosessit. Viljatuotteiden prosessit. Juomaprosessit. Fermentaatiotekniikat. Pakkausmateriaalit.

Esitietovaatimukset

Ravitsemustieteen perusopinnot.

Oppimateriaalit

Opintojakson Moodlessa ilmoitettava materiaali.

Lisätiedot

Tarjontatieto: Tämä opintojakso on kaikille avoin. Opintojakso on pakollinen ravitsemustieteen 3. vuosikurssin opiskelijoille.

Toteutustavat

Verkko-opinnot; Luentotallenteet ja luennot (saatavilla tallenteet) ja oppimistehtävät. Opintojakso sisältää aikataulutettuja tehtäviä.

Suoritustavat

Oppimistehtävät, ryhmätyöskentely. Opintojakson arvosana muodostuu oppimistehtävien perusteella. Opintojakson hyväksyminen edellyttää kaikkien oppimistehtävien suorittamista.

Siirry alkuun