DELETED: Food processesLaajuus (5 cr)
Course unit code: C-10088-TL00CC85
General information
- Credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
- Institution
- University of Eastern Finland
Objective
Opintojakson suoritettuasi: • ymmärrät eri elintarvikeryhmien prosessit erityisesti elintarviketeollisuuden mittakaavassa • osaat arvioida erilaisia elintarvikeprosesseja elintarviketurvallisuuden kannalta • osaat arvioida elintarvikeprosessien vaikutusta lopputuotteiden ravitsemukselliseen laatuun • osaat perustella fermentaatiotekniikan hyödyt elintarvikeprosesseissa • osaat arvioida eri elintarvikeryhmille soveltuvia pakkausmateriaaleja Geneeriset taidot: Kestävyys ja vastuullisuus Kriittinen ajattelu Oman asiantuntijuuden tunnistaminen ja kehittäminen
Content
Maitovalmisteiden prosessit. Liha- ja kalavalmisteiden prosessit. Vaihtoehtoisten proteiininlähteiden prosessit. Viljatuotteiden prosessit. Juomaprosessit. Fermentaatiotekniikat. Pakkausmateriaalit.
Qualifications
Ravitsemustieteen perusopinnot.
Materials
Opintojakson Moodlessa ilmoitettava materiaali.
Further information
Tarjontatieto: Tämä opintojakso on kaikille avoin. Opintojakso on pakollinen ravitsemustieteen 3. vuosikurssin opiskelijoille.
Execution methods
Verkko-opinnot; Luentotallenteet ja luennot (saatavilla tallenteet) ja oppimistehtävät. Opintojakso sisältää aikataulutettuja tehtäviä.
Accomplishment methods
Oppimistehtävät, ryhmätyöskentely. Opintojakson arvosana muodostuu oppimistehtävien perusteella. Opintojakson hyväksyminen edellyttää kaikkien oppimistehtävien suorittamista.