Skip to main content

DELETED: Food processesLaajuus (5 cr)

Course unit code: C-10088-TL00CC85

General information


Credits
5 cr
Teaching language
Finnish
Institution
University of Eastern Finland

Objective

Opintojakson suoritettuasi: • ymmärrät eri elintarvikeryhmien prosessit erityisesti elintarviketeollisuuden mittakaavassa • osaat arvioida erilaisia elintarvikeprosesseja elintarviketurvallisuuden kannalta • osaat arvioida elintarvikeprosessien vaikutusta lopputuotteiden ravitsemukselliseen laatuun • osaat perustella fermentaatiotekniikan hyödyt elintarvikeprosesseissa • osaat arvioida eri elintarvikeryhmille soveltuvia pakkausmateriaaleja Geneeriset taidot: Kestävyys ja vastuullisuus Kriittinen ajattelu Oman asiantuntijuuden tunnistaminen ja kehittäminen

Content

Maitovalmisteiden prosessit. Liha- ja kalavalmisteiden prosessit. Vaihtoehtoisten proteiininlähteiden prosessit. Viljatuotteiden prosessit. Juomaprosessit. Fermentaatiotekniikat. Pakkausmateriaalit.

Qualifications

Ravitsemustieteen perusopinnot.

Materials

Opintojakson Moodlessa ilmoitettava materiaali.

Further information

Tarjontatieto: Tämä opintojakso on kaikille avoin. Opintojakso on pakollinen ravitsemustieteen 3. vuosikurssin opiskelijoille.

Execution methods

Verkko-opinnot; Luentotallenteet ja luennot (saatavilla tallenteet) ja oppimistehtävät. Opintojakso sisältää aikataulutettuja tehtäviä.

Accomplishment methods

Oppimistehtävät, ryhmätyöskentely. Opintojakson arvosana muodostuu oppimistehtävien perusteella. Opintojakson hyväksyminen edellyttää kaikkien oppimistehtävien suorittamista.

Go back to top of page