Product Expertice (5cr)
Code: R81ML31OJ-19002
General information
- Enrollment
- 05.10.2020 - 25.12.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.03.2021 - 31.05.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Bachelor of Hospitality Management
- Campus
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Location and time
Viikko 12 ennakkotehtävä julkaistaan Moodleen
AC luennot:
viikko 15 tiistai 13.4 neljä tuntia,
viikko 16 tiistai 20.4 neljä tuntia,
viikko 17 tiistai 27.4 neljä tuntia,
viikko 20 tiistai 18.5 neljä tuntia ja ,keskiviikko 19.5 neljä tuntia.
Materials
Verhelä, P. (2017). Matkailun ohjelma- ja opastuspalvelut. Kuopio: SH Traveledu.
Szabo, P. W. k. (2017). User experience mapping: Get closer to you users and create better products for them. Birmingham: Packt Publishing Ltd.
Tuulaniemi, J. (2011). Palvelumuotoilu. Helsinki: Talentum Media. tai vastaava uudempi teos.
Havas, K. & Adamsson, K. (2017). Vieraanvaraisuusala muutoksessa: Näkemyksiä hotelli-, ravintola- ja matkailualasta. [Helsinki]: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Chapman, J. (2017). The Routledge handbook of sustainable product design. New York: Routledge.
Teaching methods
AC luennot ja ohjauskset, harjoitukset ja ryhmätyöt.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä monipuolisesti. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä monipuolisesti.
Assessment criteria, excellent (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä monipuolisesti ja perustellusti. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä monipuolisesti ja perustellusti.
Qualifications
NULL