Skip to main content

Product Expertice (5cr)

Code: R81ML31OJ-19002

General information


Enrollment
05.10.2020 - 25.12.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.03.2021 - 31.05.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Campus
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Aulikki Laitinen-Tolonen
Teacher in charge
Aulikki Laitinen-Tolonen
Course
R81ML31OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Location and time

Viikko 12 ennakkotehtävä julkaistaan Moodleen
AC luennot:
viikko 15 tiistai 13.4 neljä tuntia,
viikko 16 tiistai 20.4 neljä tuntia,
viikko 17 tiistai 27.4 neljä tuntia,
viikko 20 tiistai 18.5 neljä tuntia ja ,keskiviikko 19.5 neljä tuntia.

Materials

Verhelä, P. (2017). Matkailun ohjelma- ja opastuspalvelut. Kuopio: SH Traveledu.
Szabo, P. W. k. (2017). User experience mapping: Get closer to you users and create better products for them. Birmingham: Packt Publishing Ltd.
Tuulaniemi, J. (2011). Palvelumuotoilu. Helsinki: Talentum Media. tai vastaava uudempi teos.
Havas, K. & Adamsson, K. (2017). Vieraanvaraisuusala muutoksessa: Näkemyksiä hotelli-, ravintola- ja matkailualasta. [Helsinki]: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Chapman, J. (2017). The Routledge handbook of sustainable product design. New York: Routledge.

Teaching methods

AC luennot ja ohjauskset, harjoitukset ja ryhmätyöt.

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä monipuolisesti. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä monipuolisesti.

Assessment criteria, excellent (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä monipuolisesti ja perustellusti. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä monipuolisesti ja perustellusti.

Qualifications

NULL

Go back to top of page