Food and Drinking Cultures (5cr)
Code: R801M132OJ-19005
General information
- Enrollment
- 02.12.2020 - 31.12.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2021 - 31.05.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 3 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Bachelor of Hospitality Management
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 25
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Location and time
Tammikuu - maaliskuu 2021
Materials
Oppitunneilla jaetaan materiaalia ja opiskelija etsii ryhmätehtäviin soveltuvan materiaalin. Tiedonhakua ohjataan tiedonhankinnan työpajoissa.
Teaching methods
Työelämässä tarvittavaa ruoka- ja juomakulttuuriosaamista tukeva opintojakso. Tutustutaan erityisesti Lappiin saapuvien matkailijoiden lähtömaiden kulttuurisiin erityispiirteisiin. Juomakulttuurissa tutustutaan viinin valmistukseen vaikuttaviin tekijöihin, tärkeimpiin viininvalmistajamaihin ja -alueisiin.
Opintojaksolla itsenäistä opiskelua, ryhmätöitä, vierailuja, tasting-tunteja, Moodle-tentti
Employer connections
Opintojakso integroitu Lappi Luxus -hankkeeseen, jossa opiskelijat tekevät tiedonhankintaa hankkeelle. Tietoa hyödynnetään mm. julkaisuissa.
Opintojaksolla tehdään vierailuja työelämään.
Exam schedules
Mooodletentin uusimispäivät ilmoitetaan opintojaksolla.
International connections
Opiskelijat tutustuvat kansainvälisiin blogeihin ja tutustuvat tiettyihin viinikulttuurialueisiin.
Student workload
Opiskelijan laskennallinen ajankäyttö on 133 tuntia eli 5 opintopistettä.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Hyvä (H4)
Opiskelija ymmärtää todella hyvin ruoka- ja juomakulttuurien merkityksen osana vieraanvaraista palvelua. Opiskelija tuntee todella hyvin viinien valmistustapoja, rypälelajikkeita ja juomien laatuun vaikuttavia tekijöitä sekä tärkeimpiä viinintuottajamaita ja -alueita. Opiskelija on todella hyvin perehtynyt suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin ja tuntee todella hyvin Suomessa ja erityisesti Lapissa matkailevien asiakkaiden lähtömaan ruokakulttuurin. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa todella hyvin.
Hyvä (H3)
Opiskelija ymmärtää hyvin ruoka- ja juomakulttuurien merkityksen osana vieraanvaraista palvelua. Opiskelija tuntee hyvin viinien valmistustapoja, rypälelajikkeita ja juomien laatuun vaikuttavia tekijöitä sekä tärkeimpiä viinintuottajamaita ja -alueita. Opiskelija on hyvin perehtynyt suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin ja tuntee hyvin Suomessa ja erityisesti Lapissa matkailevien asiakkaiden lähtömaan ruokakulttuurin. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa hyvin.
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija ymmärtää erinomaisesti ruoka- ja juomakulttuurien merkityksen osana vieraanvaraista palvelua. Opiskelija tuntee erinomaisesti viinien valmistustapoja, rypälelajikkeita ja juomien laatuun vaikuttavia tekijöitä sekä tärkeimpiä viinintuottajamaita ja -alueita. Opiskelija on syvällisesti perehtynyt suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin. Hän tuntee erinomaisesti Suomessa ja erityisesti Lapissa matkailevien asiakkaiden lähtömaan ruokakulttuurin. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa erinomaisesti.
Assessment criteria, approved/failed
Hylätty (0)
Opiskelija ei ole osallistunut opetukseen eikä ryhmätyöskentelyyn. Opiskelija ei ole tehnyt oppimistehtäviä tehtävänantoja noudattaen. Opiskelija osoittaa välinpitämättömyyttä opintojaksolla.
Qualifications
NULL