Ravitsemispalvelut (5op)
Toteutuksen tunnus: R801MRPOJ-18003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.07.2019 - 31.07.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.08.2019 - 31.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomikoulutus
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija tietää ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä.
Sisältö
- Ravintola työympäristönä
- Asiakaspalvelu ravintolassa
- Tarjoilun peruskäsitteet ja kattaminen
- Tarjoilun kulku ja tarjoilutavat Juomat ja niiden tarjoilu ruokaravintolassa
- Vakioateriat ja niiden tarjoilu
- Ruokatietouden peruskäsitteet
- Ruokien valmistustavat
- Keskeiset juomat ja niiden valmistus
- Lähiruoka
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä välttävästi/heikosti.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä hyvin/kiitettävästi.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä erinomaisesti
Esitietovaatimukset
NULL