Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (5op)

Toteutuksen tunnus: R801MRPOJ-18003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.07.2019 - 31.07.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2019 - 31.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
​Restonomikoulutus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomikoulutus
Opettajat
Minna Sipponen
Anu Harju-Myllyaho
Vastuuopettaja
Minna Sipponen
Opintojakso
R801MRPOJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija tietää ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä.

Sisältö

- Ravintola työympäristönä

- Asiakaspalvelu ravintolassa

- Tarjoilun peruskäsitteet ja kattaminen

- Tarjoilun kulku ja tarjoilutavat Juomat ja niiden tarjoilu ruokaravintolassa

- Vakioateriat ja niiden tarjoilu

- Ruokatietouden peruskäsitteet

- Ruokien valmistustavat

- Keskeiset juomat ja niiden valmistus

- Lähiruoka

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä välttävästi/heikosti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä hyvin/kiitettävästi.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä erinomaisesti

Esitietovaatimukset

NULL

Siirry alkuun