Skip to main content

Catering Services (5cr)

Code: R801MRPOJ-18003

General information


Enrollment
02.07.2019 - 31.07.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2019 - 31.12.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Minna Sipponen
Anu Harju-Myllyaho
Teacher in charge
Minna Sipponen
Course
R801MRPOJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä hyvin/kiitettävästi.

Assessment criteria, excellent (5)

Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä erinomaisesti

Qualifications

NULL

Go back to top of page