Siirry suoraan sisältöön

POISTETTU: Elintarvikkeet ruokavaliossaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: C-10088-TL00CC79

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi
Korkeakoulu
Itä-Suomen yliopisto

Osaamistavoitteet

Jakson suoritettuaan opiskelija tietää millaisia elintarvikkeita eri elintarvikeryhmiin kuuluu ja mikä on niiden merkitys suomalaisessa ravitsemuksessa, sekä omaa hyvän käsityksen siitä, mitä elintarvikealalla on tapahtumassa. Geneeriset taidot: Digitalisaatio Kestävyys ja vastuullisuus

Sisältö

Elintarvikkeiden raaka-aine- ja ravintosisällöt sekä kulutus. Eri ruokaryhmien merkitys ravitsemuksessa. Uudet elintarvikkeet, perinteisiä liha- ja maitotuotteita korvaavat elintarvikkeet.

Oppimateriaalit

Moodlen kautta jaettava oppimateriaali.

Lisätiedot

Tarjontatieto: Tämä opintojakso on kaikille avoin. Opintojakso on pakollinen ravitsemustieteen 1. vuosikurssin opiskelijoille.

Toteutustavat

Verkko-opinnot.

Suoritustavat

Aikataulutetut verkko-opinnot Moodle-oppimisympäristössä.

Siirry alkuun