POISTETTU: Elintarvikkeet ruokavaliossaLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: C-10088-TL00CC79
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
- Korkeakoulu
- Itä-Suomen yliopisto
Osaamistavoitteet
Jakson suoritettuaan opiskelija tietää millaisia elintarvikkeita eri elintarvikeryhmiin kuuluu ja mikä on niiden merkitys suomalaisessa ravitsemuksessa, sekä omaa hyvän käsityksen siitä, mitä elintarvikealalla on tapahtumassa. Geneeriset taidot: Digitalisaatio Kestävyys ja vastuullisuus
Sisältö
Elintarvikkeiden raaka-aine- ja ravintosisällöt sekä kulutus. Eri ruokaryhmien merkitys ravitsemuksessa. Uudet elintarvikkeet, perinteisiä liha- ja maitotuotteita korvaavat elintarvikkeet.
Oppimateriaalit
Moodlen kautta jaettava oppimateriaali.
Lisätiedot
Tarjontatieto: Tämä opintojakso on kaikille avoin. Opintojakso on pakollinen ravitsemustieteen 1. vuosikurssin opiskelijoille.
Toteutustavat
Verkko-opinnot.
Suoritustavat
Aikataulutetut verkko-opinnot Moodle-oppimisympäristössä.