Siirry suoraan sisältöön

POISTETTU: ElintarviketurvallisuusLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: C-10088-4460108

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi
Korkeakoulu
Itä-Suomen yliopisto

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää elintarvikehygieniaan ja -turvallisuuteen liittyviä osatekijöitä, tunnistaa elintarvikkeisiin liittyviä riskitekijöitä ja osaa suhteuttaa niitä ravitsemukseen, tunnistaa tärkeimpiä mikrobiologisia ja kemiallisia riskitekijöitä ja osaa etsiä ajantasaista tietoa elintarvikelainsäädännöstä. Geneeriset taidot: kestävyys ja vastuullisuus, oman asiantuntijuuden tunnistaminen ja kehittäminen

Sisältö

Elintarvikehygienia, lisäaineet ja uudet säilyvyyttä parantavat menetelmät Ruokamyrkytykset ja elintarvikeinfektiot, keinoja mikrobiologiseen laadunhallintaan Elintarvikelainsäädäntö, elintarvikeväärennökset ja niiden torjunta

Esitietovaatimukset

Ravitsemustieteen perusopinnot.

Oppimateriaalit

Oppimateriaali, artikkelit ja linkit Moodlessa.

Lisätiedot

Tarjontatieto: Tämä opintojakso on kaikille avoin. Opintojakso on pakollinen ravitsemustieteen 2. vuosikurssin opiskelijoille.

Toteutustavat

verkko-opetus

Suoritustavat

Oppimistehtävät.

Siirry alkuun