Erikoisluonnontuotteet ja innovaatiot (5op)
Toteutuksen tunnus: R601ML38OJ-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 11.11.2019 - 25.03.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.04.2020 - 04.06.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Agrologikoulutus
- Toimipiste
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Maaseutuelinkeinojen koulutus
- Opettajat
- Juho Haveri-Heikkilä
- Vastuuopettaja
- Juho Haveri-Heikkilä
- Ryhmät
-
R61M17SMaaseutuelinkeinojen koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2017
- Opintojakso
- R601ML38OJ
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Ensisijaiset: Osaa erikoisluonnontuotteiden, kuten pihkan, tervan, mahlan, petun ja pakurikäävän käyttömahdollisuudet ja niiden hankinta- ja tuotekehitysprosessia vähintään kahden raaka-aineen osalta.
Täydentävät: Osaa tarkastella kuluttajakenttää ja kulutustrensejä luonnontuotealan näkökulmasta. Osaa toteuttaa markkinaselvityksen.
Sisältö
Tieto puuttuu
Aika ja paikka
9.3.-29.5.2020, paikka Rantavitikan kampus
Oppimateriaalit
Opettajan ohjeistama materiaali
Opetusmenetelmät
Lähiopetus, AC-opetus ja itsenäinen työskentely
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
1-2: Tietää erikoisluonnontuotteita ja niiden ominaisuuksia, käyttömahdollisuuksia ja tuotteita jonkin verran. Tietää raaka-aineiden (vähintään kaksi) hankinta- ja tuotantoprosessin hankkien jonkin verran lisätietoa prosessien ja menetelmien valintaan ja kehittämiseen. Osaa kehittää tuoteidean valitsemalleen raaka-aineelle.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
3-4: Tuntee erikoisluonnontuotteita ja niiden ominaisuuksia, käyttömahdollisuuksia ja tuotteita melko paljon. Tuntee raaka-aineiden (vähintään kaksi) hankinta- ja tuotantoprosessin hankkien lisätietoa prosessien ja menetelmien valintaan ja kehittämiseen. Osaa kehittää tuoteidean valitsemalleen raaka-aineelle ja selvittää sen markkinointia.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
5: Osaa erikoisluonnontuotteita ja niiden ominaisuuksia, käyttömahdollisuuksia ja tuotteita laajasti. Osaa raaka-aineiden (vähintään kaksi) hankinta- ja tuotantoprosessin käyttäen hankkimaansa lisätietoa prosessien ja menetelmien valintaan ja kehittämiseen. Osaa kehittää tuoteidean valitsemalleen raaka-aineelle ja tehdä markkinakartoituksen.
Esitietovaatimukset
NULL