Siirry suoraan sisältöön

Erikoisluonnontuotteet ja innovaatiot (5op)

Toteutuksen tunnus: R601ML38OJ-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.11.2019 - 25.03.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.04.2020 - 04.06.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Agrologikoulutus
Toimipiste
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Maaseutuelinkeinojen koulutus
Opettajat
Juho Haveri-Heikkilä
Vastuuopettaja
Juho Haveri-Heikkilä
Ryhmät
R61M17S
Maaseutuelinkeinojen koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2017
Opintojakso
R601ML38OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Ensisijaiset: Osaa erikoisluonnontuotteiden, kuten pihkan, tervan, mahlan, petun ja pakurikäävän käyttömahdollisuudet ja niiden hankinta- ja tuotekehitysprosessia vähintään kahden raaka-aineen osalta.
Täydentävät: Osaa tarkastella kuluttajakenttää ja kulutustrensejä luonnontuotealan näkökulmasta. Osaa toteuttaa markkinaselvityksen.

Sisältö

Tieto puuttuu

Aika ja paikka

9.3.-29.5.2020, paikka Rantavitikan kampus

Oppimateriaalit

Opettajan ohjeistama materiaali

Opetusmenetelmät

Lähiopetus, AC-opetus ja itsenäinen työskentely

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

1-2: Tietää erikoisluonnontuotteita ja niiden ominaisuuksia, käyttömahdollisuuksia ja tuotteita jonkin verran. Tietää raaka-aineiden (vähintään kaksi) hankinta- ja tuotantoprosessin hankkien jonkin verran lisätietoa prosessien ja menetelmien valintaan ja kehittämiseen. Osaa kehittää tuoteidean valitsemalleen raaka-aineelle. 

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3-4: Tuntee erikoisluonnontuotteita ja niiden ominaisuuksia, käyttömahdollisuuksia ja tuotteita melko paljon. Tuntee raaka-aineiden (vähintään kaksi) hankinta- ja tuotantoprosessin hankkien lisätietoa prosessien ja menetelmien valintaan ja kehittämiseen. Osaa kehittää tuoteidean valitsemalleen raaka-aineelle ja selvittää sen markkinointia.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5: Osaa erikoisluonnontuotteita ja niiden ominaisuuksia, käyttömahdollisuuksia ja tuotteita laajasti. Osaa raaka-aineiden (vähintään kaksi) hankinta- ja tuotantoprosessin käyttäen hankkimaansa lisätietoa prosessien ja menetelmien valintaan ja kehittämiseen. Osaa kehittää tuoteidean valitsemalleen raaka-aineelle ja tehdä markkinakartoituksen.

Esitietovaatimukset

NULL

Siirry alkuun