Skip to main content

Basics of Crop Husbandry (5cr)

Code: R601ML14OJ-18002

General information


Enrollment
11.11.2019 - 28.02.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
15.01.2020 - 31.03.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
4 cr
Virtual portion
1 cr
RDI portion
1 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Natural Resources, Agronomist
Campus
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Teaching languages
Finnish
Seats
5 - 15
Degree programmes
Degree Programme in Agriculture and Rural Industries
Teachers
Kirsi Jokela
Teacher in charge
Kirsi Jokela
Course
R601ML14OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Execution methods

Luento-opetus, itsenäinen opiskelu (tiedonhaku, tehtävät). Moodle-alustainen opiskelu.

Accomplishment methods

Aktiivinen osallistuminen luennoille, tehtävien ja tenttien suorittaminen hyväksytysti.

Content

Tieto puuttuu

Location and time

15.1.-31.3.2020 Rantavitikan kampus

Materials

Heinonen, R. 1992. Maa, viljely ja ympäristö
Hyytiäinen - Hiltunen. 1992. Kasvintuotanto 1
Salaojayhdistys 2009. Maan vesi- ja ravinnetalous: Ojitus, kastelu ja ympäristö
Tiainen Risto (toim.) 2005 Maatilatalouden teknologia.
Maan rakenteen hoito. 2002. Tieto tuottamaan 98. ProAgria Keskusten liitto
Peltojen kunnostus. 2017. Tieto tuottamaan 143. Proagria Keskusten liitto.
Peltonen Jari & Harmoinen Taina (toim.) 2009. Ravinteet kasvintuotannossa. Tieto tuottamaan 127. ProAgria Keskusten liitto.
Muut osoitetut ajankohtaiset materiaalit

Teaching methods

Luennot ja tehtävät, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely

Exam schedules

Sovitaan opntojakson kuluessa.

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Ymmärtää ilmaston ja kasvutekijöiden vaikutukset satoon. Tunnistaa maalajien viljelyominaisuudet. Osaa maan hoidon, vesitalouden, kalkituksen ja lannoituksen perusteet sekä niiden kestävät toteutusmenetelmät. Ymmärtää turvallisen kasvinsuojelun kokonaisuuden. Tuntee luomu- ja tavanomaisen tuotannon erot vertaillen niitä.

Assessment criteria, excellent (5)

Osaa arvioida ilmaston ja kasvutekijöiden vaikutusta satoon. Osaa maalajien viljelyominaisuudet. Hallitsee maan hoidon, kalkituksen, lannoituksen, kuivatuksen ja sadetuksen sekä turvallisen kasvinsuojelun perusteet ja menetelmät ja ymmärtää kokonaisuuden. Osaa luomu- ja tavanomaisen tuotannon erot ja vertailee niitä monipuolisesti.

Qualifications

NULL

Go back to top of page