Basics of Crop Husbandry (5cr)
Code: R601ML14OJ-18002
General information
- Enrollment
- 11.11.2019 - 28.02.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 15.01.2020 - 31.03.2020
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 4 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- RDI portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Bachelor of Natural Resources, Agronomist
- Campus
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 5 - 15
- Degree programmes
- Degree Programme in Agriculture and Rural Industries
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Execution methods
Luento-opetus, itsenäinen opiskelu (tiedonhaku, tehtävät). Moodle-alustainen opiskelu.
Accomplishment methods
Aktiivinen osallistuminen luennoille, tehtävien ja tenttien suorittaminen hyväksytysti.
Content
Tieto puuttuu
Location and time
15.1.-31.3.2020 Rantavitikan kampus
Materials
Heinonen, R. 1992. Maa, viljely ja ympäristö
Hyytiäinen - Hiltunen. 1992. Kasvintuotanto 1
Salaojayhdistys 2009. Maan vesi- ja ravinnetalous: Ojitus, kastelu ja ympäristö
Tiainen Risto (toim.) 2005 Maatilatalouden teknologia.
Maan rakenteen hoito. 2002. Tieto tuottamaan 98. ProAgria Keskusten liitto
Peltojen kunnostus. 2017. Tieto tuottamaan 143. Proagria Keskusten liitto.
Peltonen Jari & Harmoinen Taina (toim.) 2009. Ravinteet kasvintuotannossa. Tieto tuottamaan 127. ProAgria Keskusten liitto.
Muut osoitetut ajankohtaiset materiaalit
Teaching methods
Luennot ja tehtävät, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely
Exam schedules
Sovitaan opntojakson kuluessa.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Ymmärtää ilmaston ja kasvutekijöiden vaikutukset satoon. Tunnistaa maalajien viljelyominaisuudet. Osaa maan hoidon, vesitalouden, kalkituksen ja lannoituksen perusteet sekä niiden kestävät toteutusmenetelmät. Ymmärtää turvallisen kasvinsuojelun kokonaisuuden. Tuntee luomu- ja tavanomaisen tuotannon erot vertaillen niitä.
Assessment criteria, excellent (5)
Osaa arvioida ilmaston ja kasvutekijöiden vaikutusta satoon. Osaa maalajien viljelyominaisuudet. Hallitsee maan hoidon, kalkituksen, lannoituksen, kuivatuksen ja sadetuksen sekä turvallisen kasvinsuojelun perusteet ja menetelmät ja ymmärtää kokonaisuuden. Osaa luomu- ja tavanomaisen tuotannon erot ja vertailee niitä monipuolisesti.
Qualifications
NULL