Tuoteosaaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: R81ML31OJ-19003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 11.11.2019 - 09.03.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 16.03.2020 - 31.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus
- Toimipiste
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 5 - 90
- Koulutus
- Restonomikoulutus
- Opettajat
- Aulikki Laitinen-Tolonen
- Vastuuopettaja
- Aulikki Laitinen-Tolonen
- Ryhmät
-
RA81M19KRestonomikoulutus (monimuoto-opiskelu) Rovaniemi kevät 2019
- Opintojakso
- R81ML31OJ
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija tunnistaa tuoteosaamisen merkityksen matkailuliiketoiminnassa ja tuntee erilaisia tuote- ja yhteiskehittämisen menetelmiä. Hän osaa hyödyntää konseptoidun matkailutuotteen osatekijöitä ja kehittää asiakas- ja kohderyhmälähtöisiä matkailupalveluja ja -tuotteita. Opiskelija tuntee tuotekonseptien kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä.
Sisältö
- Tuote/yhteiskehittämisen menetelmät
- Asiakaslähtöisten palvelutuotteen rakentaminen
- Annoskortti hinnoittelun välineenä
- Arvonlisävero hinnoittelussa
- Tuotekortti työkaluna
- Kannattavan tuotteen suunnittelu ja hinnoittelu
Aika ja paikka
Viikko 12 ennakkotehtävä julkaistaan Moodleen
AC luennot:
viikko 15 tiistai 7.4 neljä tuntia,
viikko 21 tiistai 19.5 neljä tuntia ja ,keskiviikko 20.5 neljätuntia.
Opetusmenetelmät
AC luennot ja ohjauskset, harjoitukset ja ryhmätyöt.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Hylätty (0)
Opiskelija ei osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä eikä matkailutuotteen osatekijöitä. Opiskelija ei tunnista kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita eikä menetelmiä.
Tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen osatekijöitä heikosti. Opiskelija tunnistaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä.
Tyydyttävä (2)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen osatekijöitä pääpiirteissään. Opiskelija osaa kuvata kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä monipuolisesti. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä monipuolisesti.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä monipuolisesti ja perustellusti. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä monipuolisesti ja perustellusti.
Esitietovaatimukset
NULL