Tourism in a Northern and Global Operating Environment (10cr)
Code: R81ML22OJ-19001
General information
- Timing
- 01.08.2019 - 31.12.2019
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 cr
- Local portion
- 5 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- RDI portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Bachelor of Hospitality Management
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism
- Teachers
- Minna Sipponen
- Petri Pälli
- Mervi Angeria
- Heidi Kaihua
- Course
- R81ML22OJ
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Materials
Tieto puuttuu
Teaching methods
Tieto puuttuu
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Hyvä (3)
Opiskelija osaa analysoida kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja vaikutuksia toimialaan ja matkakohteeseen. Hän osaa kuvata arktisen ja pohjoisen toimintaympäristön peruspiirteet. Hän tietää vastuullisen matkailun periaatteet ja ymmärtää sen merkityksen pohjoisessa toimintaympäristössä. Opiskelija osaa kuvata matkailualan turvallisuustekijöitä ja suunnitella yrityksen omavalvontaa. Hän hallitsee elintarvikehygienian ja anniskelulainsäädännön perusasiat.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa analysoida kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja vaikutuksia toimialaan ja matkakohteeseen kattavasti. Hän osaa kuvata arktisen ja pohjoisen toimintaympäristön peruspiirteet. Hän tietää vastuullisen matkailun periaatteet ja ymmärtää sen merkityksen sekä kykenee soveltamaan niitä pohjoiseen toimintaympäristöön. Opiskelija osaa kuvata matkailualan turvallisuustekijöitä kattavasti ja suunnitella yrityksen omavalvontaa kattavasti. Hän hallitsee elintarvikehygienian ja anniskelulainsäädännön perusasiat erittäin hyvin.
Assessment criteria, excellent (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa analysoida kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja niiden vaikutuksia toimialaan ja matkakohteeseen kattavasti ja monipuolisesti. Hän osaa kuvata arktisen ja pohjoisen toimintaympäristön peruspiirteet sekä vastuullisen matkailun periaatteet kattavasti ja monipuolisesti. Hän osaa analysoida matkailun vaikutuksia sekä vastuullisen matkailun merkitystä pohjoisessa toimintaympäristössä kattavasti, monipuolisesti ja kriittisesti. Opiskelija osaa kuvata matkailualan turvallisuustekijöitä ja suunnitella yrityksen omavalvontaa kattavasti ja monipuolisesti. Hän hallitsee elintarvikehygienian ja anniskelulainsäädännön perusasiat erinomaisesti.
Qualifications
NULL