Eläintuotannon suunnittelu (5op)
Toteutuksen tunnus: R601ML16OJ-19001
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 20.08.2019 - 15.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 3 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Agrologikoulutus
- Toimipiste
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Maaseutuelinkeinojen koulutus
- Opettajat
- Veikko Maijala
- Kirsi Muuttoranta
- Ryhmät
-
R61M18SMaaseutuelinkeinojen koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2018
- Opintojakso
- R601ML16OJ
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa keskeisimmät eläintuotantosuunnat ja suunnitella dieetin tuotanto- ja ravinnonkäyttötehokkuus, eläinten hyvinvoinnin ja ympäristönäkökulmat huomioiden. Tunnistaa elintarviketeollisuuden sivutuotteiden hyödyntämismahdollisuuksia eläinten rehuksi. Osaa valita jalostuseläimiä.
Sisältö
Tieto puuttuu
Oppimateriaalit
Tieto puuttuu
Opetusmenetelmät
Tieto puuttuu
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin (nauta, poro ja lammas). Tietää eläinvalinnan lähtökohdat.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin ja vertailla vaihtoehtoja. Osaa jalostusmenetelmien perusteet.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin ja arvioida niiden tuotantovaikutuksia. Osaa arvioida eri jalostusmenetelmiä (nauta, poro ja lammas)
Esitietovaatimukset
NULL