Siirry suoraan sisältöön

Eläintuotannon suunnittelu (5op)

Toteutuksen tunnus: R601ML16OJ-19001

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
20.08.2019 - 15.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
3 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Agrologikoulutus
Toimipiste
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Maaseutuelinkeinojen koulutus
Opettajat
Veikko Maijala
Kirsi Muuttoranta
Ryhmät
R61M18S
Maaseutuelinkeinojen koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2018
Opintojakso
R601ML16OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa keskeisimmät eläintuotantosuunnat ja suunnitella dieetin tuotanto- ja ravinnonkäyttötehokkuus, eläinten hyvinvoinnin ja ympäristönäkökulmat huomioiden. Tunnistaa elintarviketeollisuuden sivutuotteiden hyödyntämismahdollisuuksia eläinten rehuksi. Osaa valita jalostuseläimiä.

Sisältö

Tieto puuttuu

Oppimateriaalit

Tieto puuttuu

Opetusmenetelmät

Tieto puuttuu

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin (nauta, poro ja lammas). Tietää eläinvalinnan lähtökohdat.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin ja vertailla vaihtoehtoja. Osaa jalostusmenetelmien perusteet.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin ja arvioida niiden tuotantovaikutuksia. Osaa arvioida eri jalostusmenetelmiä (nauta, poro ja lammas)

Esitietovaatimukset

NULL

Siirry alkuun