Skip to main content

Plant Cultivation (5cr)

Code: R601ML109-3004

General information


Enrollment
09.03.2026 - 09.08.2026
Registration for introductions has not started yet.
Timing
17.08.2026 - 30.11.2026
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
1 cr
Virtual portion
4 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Natural Resources, Agronomist
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 30
Degree programmes
Bachelor of Natural Resources, Agronomist
Teachers
Kirsi Jokela
Teacher in charge
Kirsi Jokela
Groups
RA61M25S
Bachelor of Natural Resources, Agronomist (Blended Studies), Rovaniemi, Autumn 2025
Course
R601ML109

Evaluation scale

H-5

Objective

Opiskelija
- Osaa viljelykasvien ryhmittelyn ja tietää miten ne menestyvät eri viljelyvyöhykkeillä
- Tuntee nurmikasvien, rehu- ja leipäviljojen sekä perunan viljelytekniikat ja sadon laatuvaatimukset
- Tuntee nurmen, viljojen ja perunan luomuviljelyä.

Content

Viljelyvyöhykkeet
Laji- ja lajikevalinnan perusteet
Viljelykasvien ominaisuudet ja kestävä viljelytekniikka
Sadon laatuvaatimukset ja niihin vaikuttaminen
Peltokasvien luomuviljely

Assessment criteria, satisfactory (1)

1-2
Opiskelija osaa peltokasvien viljelytekniikan ja tietää sen vaikutuksen satoon. Tietää tavanomaisen ja luomuviljelyn eroja. Tunnistaa yli puolet kasvion lajeista.

Assessment criteria, good (3)

3-4
Opiskelija osaa peltokasvien viljelytekniikan ja ymmärtää sen vaikutuksen satoon ja sadon laatuun. Osaa vertailla tavanomaista ja luomuviljelyä. Tunnistaa kasvion lajeista yli 70 %.

Assessment criteria, excellent (5)

5
Opiskelija hallitsee peltokasvien viljelytekniikan ja osaa arvioida sen vaikutusta satoon ja sadon laatuun. Osaa vertailla tavanomaista ja luomuviljelyä ja niiden vaikutuksia satoon. Kasvion lajeista tunnistettu oikein yli 90%.

Go back to top of page