Event Management Project (5cr)
Code: 801M15MOJ-19004
General information
- Enrollment
- 01.10.2021 - 25.12.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2022 - 31.12.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Bachelor of Hospitality Management
- Teaching languages
- Finnish
Evaluation scale
H-5
Objective
....
Content
Tieto puuttuu
Materials
Tapahtumakirjallisuus/tapahtumiin liittyvät projektissa sovellettavat materiaalit.
Teaching methods
Opintojakso toteutetaan projektiluonteisesti. Opiskelijat työskentelevät itseohjautuvasti tapahtumaan liittyen prosessin eri vaiheissa (suunnittelu - toteutus - jälkivaiheet), ja reflektoivat prosessiin liittyvistä kokemuksista sekä oppimisesta ohjaavalle opettajalle.
Opintojaksolla ei ole kontaktitunteja, vaan ohjaukset sovitaan toimeksiannon tarpeiden mukaisesti.
Student workload
Opintopisteiden kirjaus tehtyjen tuntien mukaisesti (1op = 27h). Suositeltu laajuus 5op.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu