Quality Management for Exchange Students (5op)
Toteutuksen tunnus: TELU133OJ-19005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.12.2020 - 31.12.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 11.01.2021 - 31.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 1 op
- Virtuaaliosuus
- 4 op
- TKI-osuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Insinöörikoulutus, tieto- ja viestintätekniikka
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Tieto- ja viestintätekniikan koulutus
Arviointiasteikko
H-5
Sisällön jaksotus
According to the project plan made at the beginning of the course.
Tavoitteet
Project is available for all Engineering, Industrial engineering students.
The student can earn 5-15 ECTS.
Contents;
To find out how companies have to change their Quality Managent systems to meet the requirements of the ISO 9001:2015.
Student needs knowledge in the following fields:
Common understanging of business operations
Time frame:
Project can be realized within 1 - 3 months (5-15 ECTS)
Sisältö
Tieto puuttuu
Aika ja paikka
Flexible schedule.
Oppimateriaalit
The ISO 9000 standard family and other suitable ISO standards.
Opetusmenetelmät
Collaboration and Project-Based Learning is used during this course. No lectures.
The course focuses on process improvement and examines classic ideas in quality management as well as recent ideas about restructuring processes to reach world-class quality.
The course is available for all Engineering students.
The course can be finished in small teams or as a personal project.
An Oral presentation according to the schedule.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
The Project is part of ongoing R&D-project (s).
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
No exam.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
1 ECTS = 27 hours.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Tieto puuttuu
Esitietovaatimukset
NULL
Lisätiedot
The course aims to develop the students’ understanding of the concept of quality:
-The organization’s quality policy and quality objectives
-Quality manual
-Procedures, instructions, and records
-Data management
-Internal processes
-Customer satisfaction from product quality
-Improvement opportunities
-Quality analysis