Siirry suoraan sisältöön

Quality Management for Exchange Students (5op)

Toteutuksen tunnus: TELU133OJ-19005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.12.2020 - 31.12.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
11.01.2021 - 31.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
1 op
Virtuaaliosuus
4 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Insinöörikoulutus, tieto- ja viestintätekniikka
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Tieto- ja viestintätekniikan koulutus
Opettajat
Juhani Angelva
Maisa Mielikäinen
Vastuuopettaja
Juhani Angelva
Opintojakso
TELU133OJ

Arviointiasteikko

H-5

Sisällön jaksotus

According to the project plan made at the beginning of the course.

Tavoitteet

Project is available for all Engineering, Industrial engineering students.
The student can earn 5-15 ECTS.
Contents;
To find out how companies have to change their Quality Managent systems to meet the requirements of the ISO 9001:2015.
Student needs knowledge in the following fields:
Common understanging of business operations
Time frame:
Project can be realized within 1 - 3 months (5-15 ECTS)

Sisältö

Tieto puuttuu

Aika ja paikka

Flexible schedule.

Oppimateriaalit

The ISO 9000 standard family and other suitable ISO standards.

Opetusmenetelmät

Collaboration and Project-Based Learning is used during this course. No lectures.
The course focuses on process improvement and examines classic ideas in quality management as well as recent ideas about restructuring processes to reach world-class quality.
The course is available for all Engineering students.
The course can be finished in small teams or as a personal project.
An Oral presentation according to the schedule.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

The Project is part of ongoing R&D-project (s).

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

No exam.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

1 ECTS = 27 hours.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tieto puuttuu

Esitietovaatimukset

NULL

Lisätiedot

The course aims to develop the students’ understanding of the concept of quality:
-The organization’s quality policy and quality objectives
-Quality manual
-Procedures, instructions, and records
-Data management
-Internal processes
-Customer satisfaction from product quality
-Improvement opportunities
-Quality analysis

Siirry alkuun