Siirry suoraan sisältöön

Eläintuotannon suunnittelu (5op)

Toteutuksen tunnus: R601ML16OJ-19003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.03.2021 - 31.08.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
07.09.2021 - 15.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
3 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Agrologikoulutus
Opetuskielet
suomi
Paikat
5 - 30
Koulutus
Maaseutuelinkeinojen koulutus
Opettajat
Laura Post
Kirsi Muuttoranta
Vastuuopettaja
Kirsi Muuttoranta
Ryhmät
R61M20S
Agrologikoulutus (päivätoteutus), Rovaniemi, syksy 2020
Opintojakso
R601ML16OJ

Arviointiasteikko

H-5

Sisällön jaksotus

Ilmoitetaan Moodlessa. Kurssi tuo tietoa samaan aikaan olevalle "Poro-, kotieläin-, kasvi- ja metsätuotannon suunnittelu tilatasolla" -opintojaksolle.

Tavoitteet

Opiskelija osaa keskeisimmät eläintuotantosuunnat ja suunnitella dieetin tuotanto- ja ravinnonkäyttötehokkuus, eläinten hyvinvoinnin ja ympäristönäkökulmat huomioiden. Tunnistaa elintarviketeollisuuden sivutuotteiden hyödyntämismahdollisuuksia eläinten rehuksi. Osaa valita jalostuseläimiä.

Sisältö

Tieto puuttuu

Aika ja paikka

AC, mahdolliset tilavierailut, Louen koulutila

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan Moodlessa

Opetusmenetelmät

Luennot, tehtävät, ryhmätyöt, ruokintasuunnitelman tekeminen eri eläimille, projektiopinnot

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Yhteistyö Louen koulutilan, ProAgrian sekä eri eläintilojen kanssa.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Soveltava tentti ja arvioitavat tehtävät

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Ilmoitetaan Moodlessa

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin (nauta, poro ja lammas). Tietää eläinvalinnan lähtökohdat.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin ja vertailla vaihtoehtoja. Osaa jalostusmenetelmien perusteet.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Osaa suunnitella eri tuotantovaiheessa oleville eläimille dieetin ja arvioida niiden tuotantovaikutuksia. Osaa arvioida eri jalostusmenetelmiä (nauta, poro ja lammas)

Esitietovaatimukset

NULL

Lisätiedot

Moodlessa
Avoimen amkin opiskelijoiden paikat: max 10 paikkaa.

Siirry alkuun