Johdatus maa- ja ruokatalouden kiertotalouteen (5op)
Toteutuksen tunnus: R601M46OJ-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.04.2020 - 31.05.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 08.06.2020 - 07.08.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Agrologikoulutus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 10 - 30
- Koulutus
- Maaseutuelinkeinojen koulutus
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija mmärtää kiertotalouden merkityksen ja mahdollisuudet maa- ja ruokatalouden toiminnoissa
Toteutustavat
Verkko-opinnot
Suoritustavat
Itsenäinen työskentely
Sisältö
Kiertotalouden merkitys yhteiskunnassa ekonomisesta, ekologisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta
Kiertotalous maataloudessa
Kiertotalous ruokataloudessa
Aika ja paikka
Kesä 2020, Moodle-oppimisympäristö
Opetusmenetelmät
Verkko-opinnot
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Hylätty
1-2 Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Arviointikriteerit, hyvä (3)
3-4
Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Osaa hakea tietoa ja käyttää lähteitä opintojakson sisällöistä
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
5
Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Osaa hakea tietoa ja käyttää lähteitä opintojakson sisällöistä
Osaa soveltaa opintojakson sisältöjä ja oppimaansa
Lisätiedot
Avoimen opiskelijoiden paikat max 30 paikkaa