Siirry suoraan sisältöön

Johdatus maa- ja ruokatalouden kiertotalouteen (5op)

Toteutuksen tunnus: R601M46OJ-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.04.2020 - 31.05.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
08.06.2020 - 07.08.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Agrologikoulutus
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 30
Koulutus
Maaseutuelinkeinojen koulutus
Opettajat
Maarit Timonen
Vastuuopettaja
Maarit Timonen
Opintojakso
R601M46OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija mmärtää kiertotalouden merkityksen ja mahdollisuudet maa- ja ruokatalouden toiminnoissa

Toteutustavat

Verkko-opinnot

Suoritustavat

Itsenäinen työskentely

Sisältö

Kiertotalouden merkitys yhteiskunnassa ekonomisesta, ekologisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta
Kiertotalous maataloudessa
Kiertotalous ruokataloudessa

Aika ja paikka

Kesä 2020, Moodle-oppimisympäristö

Opetusmenetelmät

Verkko-opinnot

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hylätty
1-2 Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3-4
Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Osaa hakea tietoa ja käyttää lähteitä opintojakson sisällöistä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5
Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Osaa hakea tietoa ja käyttää lähteitä opintojakson sisällöistä
Osaa soveltaa opintojakson sisältöjä ja oppimaansa

Lisätiedot

Avoimen opiskelijoiden paikat max 30 paikkaa

Siirry alkuun