Matkailutyöhön tutustuminen (5op)
Toteutuksen tunnus: R81ML80-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.07.2020 - 30.09.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.08.2020 - 31.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 4 op
- Virtuaaliosuus
- 1 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomikoulutus
- Opettajat
- Minna Sipponen
- Vastuuopettaja
- Minna Sipponen
- Ryhmät
-
RA81M20SRestonomikoulutus (monimuotototeutus) Rovaniemi syksy 2020
- Opintojakso
- R81ML80
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija tutustuu ja hankkii osaamista matkailualan käytännön työtehtäviin.
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- kuvata sesonkityön merkityksen matkailualalla
- arvioida toimintaansa työyhteisön jäsenenä
- tunnistaa työntekijän oikeudet ja velvollisuudet ja laatia ansioluettelon
- tunnistaa matkailualan toimenkuvia.
Toteutustavat
Opintojakso sisältää työskentelyä matkailualalla, opiskelua itsenäisesti ja ryhmissä erilaisin pedagogisin menetelmin: työpajat, luennot ja ohjaus. Opiskelija laatii ansioluettelon opintojaksolla.
Suoritustavat
Työskentely matkailualalla (hyväksytty/hylätty)
Ansioluettelon laatiminen (hyväksytty/hylätty)
Palaute (hyväksytty/hylätty)
Sisältö
- Käytännön matkailualan työtehtävät
- Sesonkityön merkitys matkailualalla
- Matkailualan toimenkuvat
- Työyhteisön jäsenenä toimiminen
- Työntekijän oikeudet ja velvollisuudet
- Ansioluettelon laatiminen
Aika ja paikka
7.9. - 20.12.2020
Oppimateriaalit
Opiskelija etsii oppimista tukevan materiaalin.
Opetusmenetelmät
Opintojakso sisältää työskentelyä matkailualalla. Opintojaksolla on opiskelua itsenäisesti ja ryhmissä erilaisin pedagogisin menetelmin: työpajat, luennot ja ohjaus. Opiskelija laatii ansioluettelon opintojaksolla.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opintojakso sisältää työskentelyä matkailualalla.
Kansainvälisyys
Lapin matkailusesongissa on paljon kansainvälisiä asiakkaita.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op = 133 tuntia opiskelijan työtä.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty
Opiskelija osaa työskennellä matkailualan perustehtävissä ja ymmärtää sesonkityön merkityksen matkailualalla. Opiskelija tunnistaa työntekijän oikeudet ja velvollisuudet. Hän osaa arvioida omaa ammatillista kehittymistä ja kehittymistarpeitaan. Opiskelija osaa laatia ansioluettelon. Opiskelija tiedostaa matkailualan toimenkuvia. Opiskelija antaa palautetta työskentelystä matkailualalla.
Hylätty
Opiskelija ei osaa työskennellä matkailualan perustehtävissä ja ei ymmärrä sesonkityön merkitystä matkailualalla. Opiskelija ei tunnista työntekijän oikeuksia ja velvollisuuksia. Hän ei osaa arvioida omaa ammatillista kehittymistä ja kehittymistarpeita. Opiskelija ei tee ansioluetteloa. Opiskelija ei tiedosta matkailualan toimenkuvia. Opiskelija ei anna palautetta työskentelystä matkailualalla.