Konseptin kehittäminen ja johtaminen (10op)
Toteutuksen tunnus: R81ML39OJ-19003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 19.03.2021 - 13.10.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 20.10.2021 - 02.12.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 8 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- TKI-osuus
- 10 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomikoulutus
- Opettajat
- Milla Hirvaskari
- Jenni Pyhäjärvi
- Vastuuopettaja
- Jenni Pyhäjärvi
- Ryhmät
-
R81M19SRestonomikoulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2019
- Opintojakso
- R81ML39OJ
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja.Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Lukukausiteema: Matkailuliiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen
Sisältö
- Projekteissa toimiminen ja verkostot
- Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
- Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
- Osaamisen soveltaminen käytäntöön
Oppimateriaalit
Tarkentuu opintojakson alussa.
Opetusmenetelmät
Opintojakso sisältää AC -luentoja, itsenäistä sekä ryhmätyöskentelyä. Opintojakson aikana toimitaan projektiryhmissä toimeksiannon puitteissa, konsepteja kehittäen. Kaikki kontaktitunnit pidetään Adobe Connect (AC) -virtuaaliluokassa. Ohjauksia pidetään Teamsissa ja mahdollisesti tilanteen mukaan myös kampuksella tai toimeksiantojen mukaisissa toimintaympäristöissä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Hylätty (0)
Opiskelija ei osaa kehittää matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän ei osaa kuvata eikä hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa konseptoinnin merkityksen matkailuliiketoiminnan kehittämisessä. Hän osaa kuvata olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (2)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä pinnallisesti.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.
Esitietovaatimukset
NULL
Lisätiedot
Arvioitavat oppimistehtävät:
- Projektisuunnitelma hyv-hyl
- Loppuraportti ml. tuotos 0-5
- Loppuesitys hyv-hyl
Oppimisen reflektointiin liittyvät tehtävät:
- Itse- ja vertaisarviointi hyv hyl