Siirry suoraan sisältöön

Konseptin kehittäminen ja johtaminen (10op)

Toteutuksen tunnus: R81ML39OJ-19003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.03.2021 - 13.10.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
20.10.2021 - 02.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
8 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
​Restonomikoulutus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomikoulutus
Opettajat
Milla Hirvaskari
Jenni Pyhäjärvi
Vastuuopettaja
Jenni Pyhäjärvi
Ryhmät
R81M19S
Restonomikoulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2019
Opintojakso
R81ML39OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja.Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Lukukausiteema: Matkailuliiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen

Sisältö

- Projekteissa toimiminen ja verkostot
- Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
- Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
- Osaamisen soveltaminen käytäntöön

Oppimateriaalit

Tarkentuu opintojakson alussa.

Opetusmenetelmät

Opintojakso sisältää AC -luentoja, itsenäistä sekä ryhmätyöskentelyä. Opintojakson aikana toimitaan projektiryhmissä toimeksiannon puitteissa, konsepteja kehittäen. Kaikki kontaktitunnit pidetään Adobe Connect (AC) -virtuaaliluokassa. Ohjauksia pidetään Teamsissa ja mahdollisesti tilanteen mukaan myös kampuksella tai toimeksiantojen mukaisissa toimintaympäristöissä.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hylätty (0)
Opiskelija ei osaa kehittää matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän ei osaa kuvata eikä hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa konseptoinnin merkityksen matkailuliiketoiminnan kehittämisessä. Hän osaa kuvata olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (2)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä pinnallisesti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.

Esitietovaatimukset

NULL

Lisätiedot

Arvioitavat oppimistehtävät:
- Projektisuunnitelma hyv-hyl
- Loppuraportti ml. tuotos 0-5
- Loppuesitys hyv-hyl

Oppimisen reflektointiin liittyvät tehtävät:
- Itse- ja vertaisarviointi hyv hyl

Siirry alkuun