Siirry suoraan sisältöön

Keräilytuotteiden käyttö ja jalostus (5op)

Toteutuksen tunnus: R604ML73OJ-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.04.2020 - 22.02.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.03.2021 - 31.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
3 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Metsätalousinsinöörikoulutus
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 60
Opettajat
Juho Haveri-Heikkilä
Vastuuopettaja
Juho Haveri-Heikkilä
Ryhmät
R64M18S
Metsätalouden koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2018
RA64M18S
Metsätalouden koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2018
R61M18S
Maaseutuelinkeinojen koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2018
R61M19S
Maaseutuelinkeinojen koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2019
Opintojakso
R604ML73OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Osaamistavoitteet:
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja ymmärtää jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä

Sisältö

Teemat:
Suomen yleisimmät luonnontuotteet ja erikoisluonnontuotteet
Luonnontuotteiden taloudellinen merkitys metsänomistajille
Luonnontuotteiden tuotanto metsätalouden toimenpiteenä: luonnontuotteiden viljely ja puoliviljely (agrometsätalous)
Luonnontuotteiden jalostus ja jalostuksen menetelmät

Aika ja paikka

Kevät 2021, Rantavitikan kampus, Rovaniemi

Opetusmenetelmät

Lähiopetus, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

1-2
Opiskelija tietää Suomen yleisimpiä luonnontuotteita ja erikoisluonnontuotteita
Opiskelija tuntee luonnontuotteiden taloudellista merkitykstä metsänomistajille
Opiskelija tuntee yleisimpiä viljely- ja puoliviljelymenetelmiä osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3-4
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmät ja jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet sekä tuntee niiden käyttökohteita
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta ja osaa valita ja perustella kohteelle sopivan menetelmän
Opiskelija tietää ja osaa soveltaa keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.

Esitietovaatimukset

NULL

Siirry alkuun