Siirry suoraan sisältöön

Keräilytuotteiden käyttö ja jalostus (5op)

Toteutuksen tunnus: R604ML73OJ-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.11.2019 - 28.02.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.03.2020 - 31.05.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
4 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Metsätalousinsinöörikoulutus
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 40
Opettajat
Juho Haveri-Heikkilä
Vastuuopettaja
Juho Haveri-Heikkilä
Ryhmät
R64M17S
Metsätalouden koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2017
Opintojakso
R604ML73OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Osaamistavoitteet:
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja ymmärtää jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä

Sisältö

Teemat:
Suomen yleisimmät luonnontuotteet ja erikoisluonnontuotteet
Luonnontuotteiden taloudellinen merkitys metsänomistajille
Luonnontuotteiden tuotanto metsätalouden toimenpiteenä: luonnontuotteiden viljely ja puoliviljely (agrometsätalous)
Luonnontuotteiden jalostus ja jalostuksen menetelmät

Aika ja paikka

1.3.-31.5.2020 Rantavitikan kampus, Rovaniemi

Opetusmenetelmät

Lähiopetus, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

1-2
Opiskelija tietää Suomen yleisimpiä luonnontuotteita ja erikoisluonnontuotteita
Opiskelija tuntee luonnontuotteiden taloudellista merkitykstä metsänomistajille
Opiskelija tuntee yleisimpiä viljely- ja puoliviljelymenetelmiä osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3-4
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmät ja jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet sekä tuntee niiden käyttökohteita
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta ja osaa valita ja perustella kohteelle sopivan menetelmän
Opiskelija tietää ja osaa soveltaa keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.

Esitietovaatimukset

NULL

Siirry alkuun