Siirry suoraan sisältöön
Linkkilista
www.lapinamk.fi
Valitse kieli
siirry suomenkieliselle sivulle
FI
change language to english
EN
Opinto-opas
Ravitsemus ja terveys - Ravintoaineet, suositukset ja erityisruokavaliot
Palaa edelliselle sivulle: Opinto-opas
Valikko
AMK-tutkinto, monimuoto-opinnot
Suomenkielinen koulutus
Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Liiketalouden koulutus, Tornio
Maa- ja metsätalousalat
Agrologikoulutus
Metsätalouden koulutus
Palvelualat
Liikunnanohjaajakoulutus
Restonomikoulutus
Tekniikan alat
Konetekniikan koulutus
Maanmittaustekniikan koulutus
Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus
Rakennusmestarikoulutus
Tieto- ja viestintätekniikan koulutus
Terveys- ja hyvinvointialat
Geronomikoulutus
Sairaanhoitajakoulutus
Sairaanhoitajakoulutus, Kemi
Sosionomikoulutus
Terveydenhoitajakoulutus, Kemi
Terveydenhoitajakoulutus, Rovaniemi
Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)
Tietojenkäsittelyn koulutus
Ylempi AMK-tutkinto
Suomenkielinen koulutus
Ylempi AMK opetussuunnitelmat 2021 lähtien
Master School
Englanninkielinen koulutus
Ylempi AMK opetussuunnitelmat 2021 lähtien
Master School
Erikoistumiskoulutus (AMK)
Suomenkielinen koulutus
Terveys- ja hyvinvointialat
Akuuttihoitotyön erikoistumiskoulutus
Monialainen osaaminen sosiaali- ja terveysalan digitalisaation kehittämisessä -erikoistumiskoulutus
Valinnainen opintotarjonta
CampusOnline
Kesäopinnot
Korkeakouluyhteisön opinnot (LUC)
Vapaasti valittavat (AMK)
Vapaasti valittavat (YAMK)
Yhteiset vapaasti valittavat (AMK)
Opinnot vaihto-opiskelijoille
Täydennyskoulutus
AMK-tutkinto, monimuoto-opinnot
Ristiinopiskelu
Ravitsemus ja terveys - Ravintoaineet, suositukset ja erityisruokavaliot (4op)
Jaa sivu
Opintojakson tunnus: AMKO040
Opintojakson perustiedot
Laajuus
4 op
Päättyneet toteutukset
Ravitsemus ja terveys - Ravintoaineet, suositukset ja erityisruokavaliot (4 op)
AMKO040-3003
Ajoitus
01.01.2025 - 31.05.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Etäopetus • suomi
Ravitsemus ja terveys - Ravintoaineet, suositukset ja erityisruokavaliot (4 op)
AMKO040-3002
Ajoitus
01.08.2024 - 31.12.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Etäopetus • suomi
Ravitsemus ja terveys - Ravintoaineet, suositukset ja erityisruokavaliot (4 op)
AMKO040-3001
Ajoitus
01.01.2024 - 31.05.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Etäopetus • suomi
Siirry alkuun