Johdatus maa- ja ruokatalouden kiertotalouteen (5op)
Opintojakson tunnus: R601M46OJ
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija mmärtää kiertotalouden merkityksen ja mahdollisuudet maa- ja ruokatalouden toiminnoissa
Sisältö
Kiertotalouden merkitys yhteiskunnassa ekonomisesta, ekologisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta
Kiertotalous maataloudessa
Kiertotalous ruokataloudessa
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Hylätty
1-2 Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Arviointikriteerit, hyvä (3)
3-4
Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Osaa hakea tietoa ja käyttää lähteitä opintojakson sisällöistä
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
5
Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Osaa hakea tietoa ja käyttää lähteitä opintojakson sisällöistä
Osaa soveltaa opintojakson sisältöjä ja oppimaansa
Toteutustavat
Verkko-opinnot
Suoritustavat
Itsenäinen työskentely