Siirry suoraan sisältöön

Johdatus maa- ja ruokatalouden kiertotalouteen (5op)

Opintojakson tunnus: R601M46OJ

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija mmärtää kiertotalouden merkityksen ja mahdollisuudet maa- ja ruokatalouden toiminnoissa

Sisältö

Kiertotalouden merkitys yhteiskunnassa ekonomisesta, ekologisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta
Kiertotalous maataloudessa
Kiertotalous ruokataloudessa

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hylätty
1-2 Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3-4
Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Osaa hakea tietoa ja käyttää lähteitä opintojakson sisällöistä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5
Osaa selostaa kiertotalouden perusteet maa- ja ruokataloudessa opintojaksoihin materiaaleihin perustuen
Osaa hakea tietoa ja käyttää lähteitä opintojakson sisällöistä
Osaa soveltaa opintojakson sisältöjä ja oppimaansa

Toteutustavat

Verkko-opinnot

Suoritustavat

Itsenäinen työskentely

Siirry alkuun