Skip to main content

Food and Drinking Cultures (5cr)

Code: R801M132OJ-19003

General information


Enrollment
11.11.2019 - 28.01.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
04.02.2020 - 26.03.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
2 cr
Virtual portion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Campus
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Minna Sipponen
Teacher in charge
Minna Sipponen
Course
R801M132OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Materials

Tieto puuttuu

Teaching methods

Tieto puuttuu

Employer connections

Opintojaksolla tutustutaan Lappiin saapuvien asiakkaiden ruoka- ja juomakulttuuriin.

Student workload

Opintojakson laajuus 133 tuntia opiskelijan työtä, josta osa on opetusta, pienryhmätyöskentelyä ja itsenäistä työskentelyä.

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Hyvä (H4)
Opiskelija ymmärtää todella hyvin ruoka- ja juomakulttuurien merkityksen osana vieraanvaraista palvelua. Opiskelija tuntee todella hyvin viinien valmistustapoja, rypälelajikkeita ja juomien laatuun vaikuttavia tekijöitä sekä tärkeimpiä viinintuottajamaita ja -alueita. Opiskelija on todella hyvin perehtynyt suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin ja tuntee todella hyvin Suomessa ja erityisesti Lapissa matkailevien asiakkaiden lähtömaan ruokakulttuurin. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa todella hyvin.

Hyvä (H3)
Opiskelija ymmärtää hyvin ruoka- ja juomakulttuurien merkityksen osana vieraanvaraista palvelua. Opiskelija tuntee hyvin viinien valmistustapoja, rypälelajikkeita ja juomien laatuun vaikuttavia tekijöitä sekä tärkeimpiä viinintuottajamaita ja -alueita. Opiskelija on hyvin perehtynyt suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin ja tuntee hyvin Suomessa ja erityisesti Lapissa matkailevien asiakkaiden lähtömaan ruokakulttuurin. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa hyvin.

Assessment criteria, excellent (5)

Opiskelija ymmärtää erinomaisesti ruoka- ja juomakulttuurien merkityksen osana vieraanvaraista palvelua. Opiskelija tuntee erinomaisesti viinien valmistustapoja, rypälelajikkeita ja juomien laatuun vaikuttavia tekijöitä sekä tärkeimpiä viinintuottajamaita ja -alueita. Opiskelija on syvällisesti perehtynyt suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin. Hän tuntee erinomaisesti Suomessa ja erityisesti Lapissa matkailevien asiakkaiden lähtömaan ruokakulttuurin. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa erinomaisesti.

Assessment criteria, approved/failed

Hylätty (0)
Opiskelija ei ole osallistunut opetukseen eikä ryhmätyöskentelyyn. Opiskelija ei ole tehnyt oppimistehtäviä tehtävänantoja noudattaen. Opiskelija osoittaa välinpitämättömyyttä opintojaksolla.

Qualifications

NULL

Go back to top of page