Skip to main content

Basic Practical Training (10cr)

Code: R81ML61OJ-19005

General information


Enrollment
11.11.2019 - 25.12.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2020 - 31.05.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
9 cr
Virtual portion
1 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Campus
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Minna Sipponen
Ulla Kangasniemi
Matti Liimatta
Teacher in charge
Minna Sipponen
Course
R81ML61OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Location and time

Harjoitteluklinikat löytyvät lukujärjestyksestä sekä Moodle alustalta.

Materials

Opiskelija etsii omaa oppimista ja raportointia tukevan lähdeaineiston.

Teaching methods

Harjoittelua ohjataan harjoitteluklinikoilla.

Employer connections

Harjoittelu suoritetaan työelämässä.

Student workload

Ennen harjoittelua 8 tuntia.
Harjoittelu on 247 tuntia.
Harjoittelun jälkeen 12 tuntia.

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty
Opiskelija osaa kuvata harjoittelun merkityksen ja tavoitteet osana ammatillista kehittymistä. Opiskelija osaa työskennellä vastuullisesti ja oma-aloitteisesti ammattialan perustehtävissä ja työyhteisön jäsenenä. Opiskelija osaa kuvata harjoittelupaikan organisaation ja toiminnan keskeisiä osa-alueita ja työprosesseja. Opiskelija osaa arvioida oppimistaan ja osaamistaan kehittymisen näkökulmasta.

Hylätty
Opiskelija ei osaa kuvata harjoittelun merkitystä ja tavoitteita osana ammatillista kehittymistä. Opiskelija ei kykene työskentelemään vastuullisesti ja oma-aloitteisesti ammattialan perustehtävissä ja työyhteisön jäsenenä. Opiskelija ei osaa kuvata harjoittelupaikan organisaation ja toiminnan keskeisiä osa-alueita ja työprosesseja. Opiskelija ei osaa arvioida oppimistaan ja osaamistaan kehittymisen näkökulmasta.

Qualifications

NULL

Go back to top of page