Developing and Managing a Concept (10cr)
Code: R81ML39OJ-19002
General information
- Enrollment
- 16.03.2020 - 12.10.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 19.10.2020 - 31.12.2020
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 10 cr
- RDI portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Bachelor of Hospitality Management
- Campus
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Materials
Kaihua, H. Koikkalainen, M., Kähkönen, O., Lempiäinen, M., Liimatta, M., Tapaninen M. & Vuontisvaara, N. (toim.) 2020. Kohdekokemus - yhteinen näkemys. Lapin ammattikorkeakoulun julkaisuja. Sarja B. Tutkimusraportit ja kokoomateokset 3/2020. Rovaniemi.
Muu kirjallisuus annetaan opintojaksolla
Teaching methods
Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja. Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Opintojakso sisältää luentoja, työpajajoja, itsenäistä sekä ryhmätyöskentelyä.
Toteutusaikataulu (vkot 43-49)
vkot43-44 Projekteissa toimiminen ja verkostot
vk 45 - 46 Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
vkot 47 - 48Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
vk 49 Esitykset
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.
Assessment criteria, excellent (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.
Qualifications
NULL