Siirry suoraan sisältöön

Konseptin kehittäminen ja johtaminen (10op)

Toteutuksen tunnus: R81ML39OJ-19002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.03.2020 - 12.10.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.10.2020 - 31.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
​Restonomikoulutus
Toimipiste
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomikoulutus
Opettajat
Jenni Pyhäjärvi
Heidi Kaihua
Vastuuopettaja
Heidi Kaihua
Ryhmät
R81M18S
Restonomikoulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2018
Opintojakso
R81ML39OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja.Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Lukukausiteema: Matkailuliiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen

Sisältö

- Projekteissa toimiminen ja verkostot
- Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
- Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
- Osaamisen soveltaminen käytäntöön

Oppimateriaalit

Kaihua, H. Koikkalainen, M., Kähkönen, O., Lempiäinen, M., Liimatta, M., Tapaninen M. & Vuontisvaara, N. (toim.) 2020. Kohdekokemus - yhteinen näkemys. Lapin ammattikorkeakoulun julkaisuja. Sarja B. Tutkimusraportit ja kokoomateokset 3/2020. Rovaniemi.

Muu kirjallisuus annetaan opintojaksolla

Opetusmenetelmät

Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja. Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Opintojakso sisältää luentoja, työpajajoja, itsenäistä sekä ryhmätyöskentelyä.
Toteutusaikataulu (vkot 43-49)
vkot43-44 Projekteissa toimiminen ja verkostot
vk 45 - 46 Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
vkot 47 - 48Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
vk 49 Esitykset

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hylätty (0)
Opiskelija ei osaa kehittää matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän ei osaa kuvata eikä hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa konseptoinnin merkityksen matkailuliiketoiminnan kehittämisessä. Hän osaa kuvata olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (2)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä pinnallisesti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.

Esitietovaatimukset

NULL

Siirry alkuun