Konseptin kehittäminen ja johtaminen (10op)
Toteutuksen tunnus: R81ML39OJ-19002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.03.2020 - 12.10.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.10.2020 - 31.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 10 op
- TKI-osuus
- 10 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus
- Toimipiste
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomikoulutus
- Opettajat
- Jenni Pyhäjärvi
- Heidi Kaihua
- Vastuuopettaja
- Heidi Kaihua
- Ryhmät
-
R81M18SRestonomikoulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2018
- Opintojakso
- R81ML39OJ
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja.Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Lukukausiteema: Matkailuliiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen
Sisältö
- Projekteissa toimiminen ja verkostot
- Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
- Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
- Osaamisen soveltaminen käytäntöön
Oppimateriaalit
Kaihua, H. Koikkalainen, M., Kähkönen, O., Lempiäinen, M., Liimatta, M., Tapaninen M. & Vuontisvaara, N. (toim.) 2020. Kohdekokemus - yhteinen näkemys. Lapin ammattikorkeakoulun julkaisuja. Sarja B. Tutkimusraportit ja kokoomateokset 3/2020. Rovaniemi.
Muu kirjallisuus annetaan opintojaksolla
Opetusmenetelmät
Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja. Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Opintojakso sisältää luentoja, työpajajoja, itsenäistä sekä ryhmätyöskentelyä.
Toteutusaikataulu (vkot 43-49)
vkot43-44 Projekteissa toimiminen ja verkostot
vk 45 - 46 Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
vkot 47 - 48Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
vk 49 Esitykset
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Hylätty (0)
Opiskelija ei osaa kehittää matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän ei osaa kuvata eikä hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa konseptoinnin merkityksen matkailuliiketoiminnan kehittämisessä. Hän osaa kuvata olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (2)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä pinnallisesti.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.
Esitietovaatimukset
NULL