Konseptin kehittäminen ja johtaminen (10op)
Toteutuksen tunnus: R81ML39OJ-19001
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 14.10.2019 - 31.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- TKI-osuus
- 10 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus
- Toimipiste
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomikoulutus
- Opettajat
- Jenni Pyhäjärvi
- Heidi Kaihua
- Ryhmät
-
R81M17SRestonomikoulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2017
- Opintojakso
- R81ML39OJ
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja.Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Lukukausiteema: Matkailuliiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen
Sisältö
- Projekteissa toimiminen ja verkostot
- Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
- Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
- Osaamisen soveltaminen käytäntöön
Oppimateriaalit
Tieto puuttuu
Opetusmenetelmät
Lukukausi toteutetaan sykleittäin etenevänä oppimisprojektina ja -prosessina, jossa jokainen sykli tuo tarkasteluun uusia aiheita ja näkökulmia. Opintojakso on lukukauden kolmas sykli ja siinä sovelletaan aiemmissa sykleissä hankittua tietoa ja osaamista käytännön projektissa.
Opintojakso sisältää luentoja, työpajajoja, itsenäistä sekä ryhmätyöskentelyä. Opintojaksolla tulee olemaan vierailu ja vierailijoita matkailuelinkeinosta.
Toteutusaikataulu (vkot 42-49)
- vkot43-44 Projekteissa toimiminen ja verkostot
- vk 45 - 46 Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
- vkot 47 - 48Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
- vk 49 Esitykset
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Hylätty (0)
Opiskelija ei osaa kehittää matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän ei osaa kuvata eikä hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa konseptoinnin merkityksen matkailuliiketoiminnan kehittämisessä. Hän osaa kuvata olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (2)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä pinnallisesti.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.
Esitietovaatimukset
NULL