Siirry suoraan sisältöön

Konseptin kehittäminen ja johtaminen (10op)

Toteutuksen tunnus: R81ML39OJ-19001

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
14.10.2019 - 31.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
​Restonomikoulutus
Toimipiste
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomikoulutus
Opettajat
Jenni Pyhäjärvi
Heidi Kaihua
Ryhmät
R81M17S
Restonomikoulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2017
Opintojakso
R81ML39OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja kehittää tuloksellisia liiketoimintamalleja.Opiskelija osaa arvioida konseptin rakentumista ja soveltaa alan olemassa olevaa tietoa ja erilaisia menetelmiä.
Lukukausiteema: Matkailuliiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen

Sisältö

- Projekteissa toimiminen ja verkostot
- Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
- Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
- Osaamisen soveltaminen käytäntöön

Oppimateriaalit

Tieto puuttuu

Opetusmenetelmät

Lukukausi toteutetaan sykleittäin etenevänä oppimisprojektina ja -prosessina, jossa jokainen sykli tuo tarkasteluun uusia aiheita ja näkökulmia. Opintojakso on lukukauden kolmas sykli ja siinä sovelletaan aiemmissa sykleissä hankittua tietoa ja osaamista käytännön projektissa.
Opintojakso sisältää luentoja, työpajajoja, itsenäistä sekä ryhmätyöskentelyä. Opintojaksolla tulee olemaan vierailu ja vierailijoita matkailuelinkeinosta.
Toteutusaikataulu (vkot 42-49)
- vkot43-44 Projekteissa toimiminen ja verkostot
- vk   45 - 46 Kestävien ja kannattavien konseptien kehittäminen
- vkot 47 - 48Palvelu- ja vieraanvaraisuus osaamisesta kilpailuetua
- vk   49 Esitykset

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hylätty (0)
Opiskelija ei osaa kehittää matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän ei osaa kuvata eikä hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa konseptoinnin merkityksen matkailuliiketoiminnan kehittämisessä. Hän osaa kuvata olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Tyydyttävä (2)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä pinnallisesti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.

Esitietovaatimukset

NULL

Siirry alkuun