Skip to main content

Product Expertice (5cr)

Code: R81ML31OJ-19001

General information


Timing
01.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
3 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
3 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Campus
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Aulikki Laitinen-Tolonen
Course
R81ML31OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Location and time

01.08.2019 - 31.12.2019

Materials

Tieto puuttuu

Teaching methods

Tieto puuttuu

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä monipuolisesti. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä monipuolisesti.

Assessment criteria, excellent (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kuvata ja hyödyntää tuoteosaamisen periaatteita ja menetelmiä sekä matkailutuotteen eri osatekijöitä monipuolisesti ja perustellusti. Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa kannattavuuden ja hinnoittelun periaatteita ja menetelmiä monipuolisesti ja perustellusti.

Qualifications

NULL

Go back to top of page