Skip to main content

Non-Wood Forest Products Utilization and Production (5cr)

Code: R604ML73OJ-3004

General information


Enrollment
21.03.2022 - 05.02.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
06.02.2023 - 30.04.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
2 cr
Virtual portion
3 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Natural Resources, Agronomist
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 60
Teachers
Anu Tossavainen
Teacher in charge
Anu Tossavainen
Scheduling groups
Ryhmä 1 (Size: 15 . Open UAS : 0.)
Ryhmä 2 (Size: 15 . Open UAS : 0.)
Groups
RA64M20S
Metsätalousinsinöörikoulutus (monimuotototeutus), Rovaniemi, syksy 2020
Small groups
Ryhmä 1
Ryhmä 2
Course
R604ML73OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Location and time

Kevät 2023

Materials

Pirinen, H. (Toim.), Luonnontuoteopas — Toimintaympäristö, työskentely ja tuotteistaminen luonnontuotealalla (Opetushallitus 2020).
Sarvaala M., Rutila H., Mansikkamäki T., Selin J., Lisätuloa koivun mahlasta –opas keruuseen ja käsittelyyn.

Lisäksi jaettu materiaali.

Teaching methods

Lähiopetus, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

3-4
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmät ja jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä.

Assessment criteria, excellent (5)

5
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet sekä tuntee niiden käyttökohteita
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta ja osaa valita ja perustella kohteelle sopivan menetelmän
Opiskelija tietää ja osaa soveltaa keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.

Qualifications

NULL

Further information

Opintojaksolla tehdään tehtävä, joka rakentuu opetuskerroilla annetun aiheen ja ohjeistuksen mukaan. Opintojakson lopulla tehdään käytännön töitä Biolabrassa.

Go back to top of page