Non-Wood Forest Products Utilization and Production (5cr)
Code: R604ML73OJ-3004
General information
- Enrollment
- 21.03.2022 - 05.02.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 06.02.2023 - 30.04.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 2 cr
- Virtual portion
- 3 cr
- RDI portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Bachelor of Natural Resources, Agronomist
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 60
- Teachers
- Anu Tossavainen
- Teacher in charge
- Anu Tossavainen
- Scheduling groups
- Ryhmä 1 (Size: 15 . Open UAS : 0.)
- Ryhmä 2 (Size: 15 . Open UAS : 0.)
- Groups
-
RA64M20SMetsätalousinsinöörikoulutus (monimuotototeutus), Rovaniemi, syksy 2020
- Small groups
- Ryhmä 1
- Ryhmä 2
- Course
- R604ML73OJ
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Location and time
Kevät 2023
Materials
Pirinen, H. (Toim.), Luonnontuoteopas — Toimintaympäristö, työskentely ja tuotteistaminen luonnontuotealalla (Opetushallitus 2020).
Sarvaala M., Rutila H., Mansikkamäki T., Selin J., Lisätuloa koivun mahlasta –opas keruuseen ja käsittelyyn.
Lisäksi jaettu materiaali.
Teaching methods
Lähiopetus, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
3-4
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmät ja jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä.
Assessment criteria, excellent (5)
5
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet sekä tuntee niiden käyttökohteita
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta ja osaa valita ja perustella kohteelle sopivan menetelmän
Opiskelija tietää ja osaa soveltaa keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.
Qualifications
NULL
Further information
Opintojaksolla tehdään tehtävä, joka rakentuu opetuskerroilla annetun aiheen ja ohjeistuksen mukaan. Opintojakson lopulla tehdään käytännön töitä Biolabrassa.