Keräilytuotteiden käyttö ja jalostus (5op)
Toteutuksen tunnus: R604ML73OJ-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 29.03.2021 - 22.02.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.03.2022 - 31.05.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 1 op
- Virtuaaliosuus
- 4 op
- TKI-osuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Metsätalousinsinöörikoulutus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 10 - 60
- Opettajat
- Juho Haveri-Heikkilä
- Anu Tossavainen
- Anne-Mari Väisänen
- Vastuuopettaja
- Juho Haveri-Heikkilä
- Ryhmät
-
R61M19SMaaseutuelinkeinojen koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2019
-
R64M19SMetsätalouden koulutus (päiväopiskelu) Rovaniemi syksy 2019
-
RA64M19SMetsätalouden koulutus (monimuoto-opiskelu) Rovaniemi syksy 2019
-
R61M20SAgrologikoulutus (päivätoteutus), Rovaniemi, syksy 2020
- Opintojakso
- R604ML73OJ
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Osaamistavoitteet:
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja ymmärtää jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä
Sisältö
Teemat:
Suomen yleisimmät luonnontuotteet ja erikoisluonnontuotteet
Luonnontuotteiden taloudellinen merkitys metsänomistajille
Luonnontuotteiden tuotanto metsätalouden toimenpiteenä: luonnontuotteiden viljely ja puoliviljely (agrometsätalous)
Luonnontuotteiden jalostus ja jalostuksen menetelmät
Aika ja paikka
Kevät 2022
Opetusmenetelmät
Lähiopetus, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
1-2
Opiskelija tietää Suomen yleisimpiä luonnontuotteita ja erikoisluonnontuotteita
Opiskelija tuntee luonnontuotteiden taloudellista merkitykstä metsänomistajille
Opiskelija tuntee yleisimpiä viljely- ja puoliviljelymenetelmiä osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
3-4
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmät ja jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
5
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet sekä tuntee niiden käyttökohteita
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta ja osaa valita ja perustella kohteelle sopivan menetelmän
Opiskelija tietää ja osaa soveltaa keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.
Esitietovaatimukset
NULL