Entrepreneurship in Elderly Care and Financial Management (10cr)
Code: K702GL29OJ-3002
General information
- Enrollment
- 19.03.2021 - 13.08.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 20.08.2021 - 30.11.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Bachelor of Social Services and Health Care, Geriatry
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 30
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Location and time
Opintojakso avautuu Moodlessa 20.8.2021. Opintojaksoon sisältyy etäyhteyksillä toteutuvaa kontaktiopetusta 20.8. ja 27.8. alkaen klo 10.00.
Materials
Verkkokurssi sisältää oppimismateriaalit ja linkkejä muuhun hyödynnettävään materiaaliin.
Teaching methods
Opintojakso toteutuu muutoin kokonaan verkkototeutuksena, paitsi taloushallinnon osuuteen liittyy kontaktiopetusta etäyhteyksin 20.8. ja 27.8.2021. Marko Korkeakosken johdolla. Opintojakso avautuu Moodlessa opiskelijoille 20.8.2021, jonka jälkeen suoritus on mahdollista aloittaa.
Exam schedules
Opiskelija voi edetä omaan tahtiin opintojakson suorittamisessa huomioiden tehtävien palautusajankohdat.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä. Opiskelija osaa kuvatahyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön. Opiskelija osaa kuvata erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä. Opiskelija osaa verkostoitua ja kuvata olemassa olevia yritystoiminnan tukiverkostoja.
Opiskelija osaa kuvata ja arvioidayrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa. Opiskelija kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy yrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata ja analysoida hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä. Opiskelijaosaa kuvata ja arvioida hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön. Opiskelija osaa soveltaa erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä. Opiskelija osaa verkostoitua tarkoituksenmukaisesti ja kuvatayritystoiminnan edellyttäämiä tukiverkostoja.
Opiskelija osaa kuvata ja analysoidayrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa. Opiskelija osaa arvioida ja kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy itsenäisestiyrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.