Skip to main content

Orientation to Tourism Studies (5cr)

Code: MATR101-3001

General information


Enrollment
02.07.2020 - 08.09.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.09.2020 - 21.09.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
1 cr
Virtual portion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Teaching languages
Finnish
Teachers
Heidi Minkkinen
Minna Sipponen
Tuija Kuisma
Minna Väyrynen
Heidi Kaihua
Teacher in charge
Minna Sipponen
Scheduling groups
harjoitusryhmä 1 (Size: 0 . Open UAS : 0.)
harjoitusryhmä 2 (Size: 0 . Open UAS : 0.)
Harjoitusryhmä 3 (Size: 0 . Open UAS : 0.)
Small groups
harjoitusryhmä 1
harjoitusryhmä 2
Harjoitusryhmä 3
Course
MATR101

Evaluation scale

H-5

Objective

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ossa
- tunnistaa restonomikoulutuksen tavoitteet ja suunnitella omia opintojaan, oppimistaan ja osaamisen kehittymistään
- toimia aktiivisena ja vastuullisena oppijana itsenäisesti ja muiden kanssa
- käyttää Lapin AMKissa käytössä olevia opiskelun työvälineitä
- käyttää asiatyyliä opiskelukirjoitteissa
- hankkia tietoa ja hyödyntää hankkimaansa tietoa.

Accomplishment methods

Virtuaalinen orientaatiopaketti (hyväksytty)
Työvälineohjelmat raportissa (hyväksytty)
Informaatiolukutaito raportissa (hyväksytty)
Asiatyyli raportissa (hyväksytty)

Content

- Opiskelun työvälineet
- Opiskelutaidot korkeakoulussa
- Tiedonhaku (tiedonhaku kotimaisista tietokannoista, lähdekritiikki, plagiointi)
- Kirjoittaminen restonomiopinnoissa, lähdeviitteet

Location and time

1.9. - 21.9.2020

Materials

Alakoski, L, Tikkanen, I & Vankka, M. (toim.) Vieraanvaraisuus, vieraanvaraisuusala ja vieraanvaraisuusalan liiketoiminnan johtaminen - käsitteet ja sisältö. 2020. Laurea-ammattikorkeakoulu 2020.
https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/327372/Laurea%20julkaisut%20132.pdf?sequence=2&isAllowed=y
Muu opintojaksolla ilmoitettava materiaali.

Teaching methods

Opintojakso sisältää opiskelua itsenäisesti ennen koulun alkua (ennakkotehtävä osio Moodlessa) ja ryhmässä erilaisin pedagogisin menetelmin: työpajat, raportti, luennot ja ohjaus.

Employer connections

Opintojaksolla opiskelija aloittaa ammatti-identiteetin kehittämisen.
Raportissa ja alumniluennoilla tulee esille työelämäläheisyys.

Student workload

5 opintopistettä eli 133 tuntia opiskelijan työtä.

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty
Opiskelija tietää restonomikoulutuksen tavoitteet ja osaa arvioida ja kehittää osaamistaan ja oppimistapojaan. Opiskelija osaa toimia aktiivisena ja vastuullisena oppijana itsenäisesti ja muiden kanssa. Opiskelija osaa hankkia ja hyödyntää hankkimaansa tietoa. Opiskelija osaa käyttää korkeakouluopiskelussa tarvittavia työvälineitä ja asiatyyliä opiskelukirjoitteissa.

Hylätty
Opiskelija ei tunne restonomikoulutuksen tavoitteita eikä osaa arvioida tai kehittää osaamistaan ja oppimistapojaan. Opiskelija ei osaa toimia aktiivisena ja vastuullisena oppijana itsenäisesti ja muiden kanssa. Opiskelija ei osaa hankkia tietoa tai hyödyntää hankkimaansa tietoa. Opiskelija ei osaa hyödyntää opiskelun sähköisiä työvälineitä eikä osaa käyttää asiatyyliä opiskelukirjoitteissa.

Go back to top of page