Skip to main content

Developing and Managing a Concept (10cr)

Code: R81ML39OJ-19003

General information


Enrollment
19.03.2021 - 13.10.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
20.10.2021 - 02.12.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
8 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
10 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Milla Hirvaskari
Jenni Pyhäjärvi
Teacher in charge
Jenni Pyhäjärvi
Course
R81ML39OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Materials

Tarkentuu opintojakson alussa.

Teaching methods

Opintojakso sisältää AC -luentoja, itsenäistä sekä ryhmätyöskentelyä. Opintojakson aikana toimitaan projektiryhmissä toimeksiannon puitteissa, konsepteja kehittäen. Kaikki kontaktitunnit pidetään Adobe Connect (AC) -virtuaaliluokassa. Ohjauksia pidetään Teamsissa ja mahdollisesti tilanteen mukaan myös kampuksella tai toimeksiantojen mukaisissa toimintaympäristöissä.

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.

Assessment criteria, excellent (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.

Qualifications

NULL

Further information

Arvioitavat oppimistehtävät:
- Projektisuunnitelma hyv-hyl
- Loppuraportti ml. tuotos 0-5
- Loppuesitys hyv-hyl

Oppimisen reflektointiin liittyvät tehtävät:
- Itse- ja vertaisarviointi hyv hyl

Go back to top of page