Skip to main content

Restaurant and Catering Processes in the Northern Context (5cr)

Course unit code: R801M18AOJ

General information


Credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Hyvä 3 – 4
Opiskelija osaa ottaa huomioon asiakaslähtöisyyden ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Opiskelija osaa ottaa toiminnassaan huomioon ravintola- ja ruokapalveluprosessin konseptoinnin lähtökohdat ja tavoitteet sekä konseptoinnin eri mallit. Opiskelija tietää, mitä verkottuminen tarkoittaa matkailu- - ja ravitsemisalalla. Hän ottaa toiminnassaan huomioon monipuolisesti monikulttuurisuuden ja paikallisuuden.

Assessment criteria, excellent (5)

Kiitettävä 5
Opiskelija osaa ennakoida ja ottaa huomioon asiakaslähtöisyyden ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Opiskelija osaa ennakoida ja ottaa huomioon ravintola- ja ruokapalveluprosessin konseptoinnin lähtökohdat ja tavoitteet sekä konseptoinnin eri mallit. Opiskelija tietää, mitä verkottuminen ja sen mahdollisuudet tarkoittavat matkailu- ja ravitsemisalalla. Hän ottaa toiminnassaan huomioon monipuolisesti monikulttuurisuuden ja paikallisuuden.

Go back to top of page