Restaurant and Catering Processes in the Northern Context (5cr)
Course unit code: R801M18AOJ
General information
- Credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Hyvä 3 – 4
Opiskelija osaa ottaa huomioon asiakaslähtöisyyden ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Opiskelija osaa ottaa toiminnassaan huomioon ravintola- ja ruokapalveluprosessin konseptoinnin lähtökohdat ja tavoitteet sekä konseptoinnin eri mallit. Opiskelija tietää, mitä verkottuminen tarkoittaa matkailu- - ja ravitsemisalalla. Hän ottaa toiminnassaan huomioon monipuolisesti monikulttuurisuuden ja paikallisuuden.
Assessment criteria, excellent (5)
Kiitettävä 5
Opiskelija osaa ennakoida ja ottaa huomioon asiakaslähtöisyyden ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Opiskelija osaa ennakoida ja ottaa huomioon ravintola- ja ruokapalveluprosessin konseptoinnin lähtökohdat ja tavoitteet sekä konseptoinnin eri mallit. Opiskelija tietää, mitä verkottuminen ja sen mahdollisuudet tarkoittavat matkailu- ja ravitsemisalalla. Hän ottaa toiminnassaan huomioon monipuolisesti monikulttuurisuuden ja paikallisuuden.