Professional Competence Skills in Tourism and Hospitality (6cr)
Course unit code: R801M11BOJ
General information
- Credits
- 6 cr
- Teaching language
- Finnish
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Hyvä (4-3)
Opiskelija tuntee oman koulutusohjelmansa opetussuunnitelman ja tutustuu restonomin urapolkuihin. Opiskelija hallitsee hyvin matkailu- ja ravitsemisalan keskeiset käsitteet sekä tuntee matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristöt Lapissa. Opiskelija osaa merkitä lähteet pääosin RAMKin ohjeiden mukaisesti. Opiskelija on suorittanut kaikki tehtävät ja osa-alueet hyväksytysti. Opiskelijan asennoituminen työhön, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä työtaitojen kehittyminen ovat hyvää tasoa.
Assessment criteria, excellent (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija tuntee oman koulutusohjelmansa opetussuunnitelman ja tutustuu restonomin urapolkuihin. Opiskelija hallitsee matkailu- ja ravitsemisalan keskeisiä käsitteitä sekä tuntee matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristöt Lapissa. Opiskelija osaa tuottaa korkeakoulutasoista asiatekstiä. Opiskelija on suorittanut kaikki tehtävät ja osa-alueet hyväksytysti. Opiskelijan asennoituminen oppimiseen sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat kiitettävää tasoa.