Skip to main content

Professional Competence Skills in Tourism and Hospitality (6cr)

Course unit code: R801M11BOJ

General information


Credits
6 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Hyvä (4-3)
Opiskelija tuntee oman koulutusohjelmansa opetussuunnitelman ja tutustuu restonomin urapolkuihin. Opiskelija hallitsee hyvin matkailu- ja ravitsemisalan keskeiset käsitteet sekä tuntee matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristöt Lapissa. Opiskelija osaa merkitä lähteet pääosin RAMKin ohjeiden mukaisesti. Opiskelija on suorittanut kaikki tehtävät ja osa-alueet hyväksytysti. Opiskelijan asennoituminen työhön, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä työtaitojen kehittyminen ovat hyvää tasoa.

Assessment criteria, excellent (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija tuntee oman koulutusohjelmansa opetussuunnitelman ja tutustuu restonomin urapolkuihin. Opiskelija hallitsee matkailu- ja ravitsemisalan keskeisiä käsitteitä sekä tuntee matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristöt Lapissa. Opiskelija osaa tuottaa korkeakoulutasoista asiatekstiä. Opiskelija on suorittanut kaikki tehtävät ja osa-alueet hyväksytysti. Opiskelijan asennoituminen oppimiseen sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat kiitettävää tasoa.

Go back to top of page